18.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    7 all-time classic ταινίες επιστημονικής φαντασίας, που θα σε κρατήσουν σε εγρήγορση μέχρι να βγει το Matrix 4

    Πριν λίγες μέρες είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε το trailer της πολυαναμενόμενης ταινίας Matrix Resurrections, που θα βγει στους κινηματογράφους το Δεκέμβριο. Όσο περιμένουμε όμως τις νέες περιπέτειες του Neo στο 4ο μέρος της ιστορίας, καλό είναι να δούμε και καμιά άλλη ταινία για να μπαίνουμε σιγά σιγά στο κλίμα. Δίνοντας έμφαση στην επιστημονική φαντασία και τα ειδικά εφέ, οι ταινίες που ακολουθούν θα σε κρατήσουν σε “εγρήγορση” μέχρι την πολυπόθητη πρεμιέρα!

    Ο Ντι Κάπριο ερμηνεύει τον Ντομ Κομπ, έναν εξειδικευμένο κλέφτη ιδεών, που εξάγει κρυφά πολύτιμες πληροφορίες από το ασυνείδητο μυαλό των στόχων του. Aυτοί κοιμούνται και ονειρεύονται. Μη μπορώντας να επισκεφτεί τα παιδιά του, του προσφέρεται μια ευκαιρία να αποκτήσει την παλιά του ζωή με αντάλλαγμα ένα σχεδόν ακατόρθωτο έργο!

    Η ταινία αφηγείται την ιστορία δύο αστροναυτών που επιζούν μετά από την καταστροφή ενός διαστημικού σταθμού και εγκλωβίζονται στο διάστημα. Πρωταγωνιστούν οι Σάντρα Μπούλοκ και Τζορτζ Κλούνεϊ.

    V for Vendetta

    Η ταινία διαδραματίζεται στο Λονδίνο του κοντινού μέλλοντος. Πρωταγωνιστεί η Νάταλι Πόρτμαν στο ρόλο της Ίβι, μιας εργαζόμενης κοπέλας που πρέπει να καθορίσει αν ο ήρωας της έχει γίνει η ίδια η απειλή την οποία μάχεται.

    Minority Report

    Το Minority Report είναι μια αμερικανική ταινία δράσης επιστημονικής φαντασίας του 2002 σε σκηνοθεσία του Στίβεν Σπίλμπεργκ, με πρωταγωνιστή τον Τομ Κρουζ, και βασίζεται χαλαρά στο διήγημα του 1956 “Η έκθεση μειονοτήτων” του Φίλιπ Κ. Ντικ.

    John Wick

    Ο John Wick είναι ένα αμερικανικό franchise θρίλερ δράσης neo-noir που δημιουργήθηκε από τον σεναριογράφο Derek Kolstad. Ο Keanu Reeves παίζει τον John Wick, έναν συνταξιούχο hitman που ενεργοποιείται ξανά στην αναζήτηση εκδίκησης

    The Terminator

    Η πλοκή της ταινίας επικεντρώνεται σε έναν εκτελεστή, ο οποίος έχει σταλθεί από το μέλλον στο παρόν, ώστε να σκοτώσει τη Sarah Connor, η οποία μελλοντικά θα γεννήσει τον αρχηγό της επανάστασης κατά των μηχανών.

    Cloud Atlas

    Η ταινία είναι μια εξερεύνηση του πώς οι ενέργειες μεμονομένων ανθρώπων επηρεάζουν ο ένας τον άλλον στο παρελθόν, στο παρόν και στο μέλλον.

    Διαβάστε επίσης:

    Γιατί όλα τα σημερινά blockbuster τρέιλερ μοιάζουν τόσο;

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles