20.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    800 εκατομμύρια χρήστες για τον Facebook Messenger!

    Τον πέτυχε το στόχο του για το 2015 το Facebook ξεπερνώντας τους 800 εκατομμύρια χρήστες στον Messenger του κάθε μήνα. Παρά την ικανοποίηση του κοινωνικού δικτύου, θέτει εκ νέου στόχους για το 2016 καθώς πιστεύει ότι η πλατφόρμα του chat του βρίσκεται ακόμη στην αρχή.

    messenger2016

    Η χρήση τηλεφωνικού αριθμού είναι πλέον περιττή: Το Facebook θεωρεί πως έχουμε φτάσει πλέον σε μια εποχή όπου η απλή αποστολή SMS έχει πεθάνει καθώς, οι χρήστες πλέον στέλνουν περισσότερα από ένα απλό κείμενο όπως την τοποθεσία τους, μηνύματα video, GIFs και όλα αυτά, χωρίς την χρήση τηλεφωνικού αριθμού. Έτσι, θεωρεί πως ο Messenger ήρθε για να καθιερώσει την κατάργηση του τηλεφωνικού αριθμού, ενώ μπορεί κάποιος να έχει πρόσβαση σε αυτό χωρίς καν να διαθέτει Facebook.

    Τα threads είναι οι νέες εφαρμογές: στην προσπάθειά του να εφαρμοσεί την πολιτική του “όλα σε ένα, νοικοκυρεμένα”, το Facebook θέλει οι χρήστες του να τα κάνουν όλα μέσα από τον Messenger. Αυτό σημαίνει, όχι απλά να συνομιλούν με άλλες επαφές τους αλλά και να αγοράζουν. Έτσι το κοινωνικό δίκτυο θα συνεργαστεί με εταιρίες, ενισχύοντας και τις B2B τακτικές του.

    “ΌΛΟΙ, ΣΤΟΝ FACEBOOK MESSENGER ΓΙΑ CHAT!”: αυτό το σκεπτικό θέλει να διαδώσει στους χρήστες του το Facebook, προτείνοντας δημιουργία groups για περισσότερο από 2 ομιλητές και επικοινωνία χωρίς περιορισμούς.

    Τέλος, το κοινωνικό δίκτυο υπόσχεται και άλλες καινοτομίες όπως αυτές με τα bots ενώ θέλει να κρατάει τους χρήστες του πάντα ικανοποιημένους.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles