15.5 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Adidas Smartwatch. “Έξυπνο” με τον… τρόπο του

    Η Adidas “κλείνει το μάτι” στην wearable τεχνολογία με το “smartwatch” που μόλις έδειξε στο κοινό στη διάρκεια του GigaOM Mobilize conference στο San Francisco, μία μέρα μετά την ανακοίνωση του ανανεωμένου wristband που είδαμε από μία ακόμη εταιρεία αθλητικών ιδεών, τη Nike.

    adidas_sports_watch

    Το Adidas Smartwatch διαθέτει οθόνη αφής για το χειρισμό του, υποστηρίζει GPS, συνδεσιμότητα μέσω Bluetooth και Wi-Fi, ενώ ένα από τα μεγάλα ατού του, που διαφημίζει ιδιαίτερα η εταιρεία, είναι ο αισθητήρας για την παρακολούθηση των καρδιακών παλμών του χρήστη. Με βάση αυτό το χαρακτηριστικό, παίρνετε προσωποποιημένες συμβουλές personal training (υποστηρίζεται και audio coaching μέσω Bluetooth), πέρα από την κλασική παρακολούθηση της απόστασης που διανύετε ή της ταχύτητάς σας.

    Σε αντίθεση με άλλα smartwatches της αγοράς, δε θα αποτελέσει, ωστόσο, το σύντροφο του smartphone σας. Πρόκειται για μία standalone συσκευή, με δικό της αποθηκευτικό χώρο για την αγαπημένη σας μουσική και δυνατότητα μεταφοράς των δεδομένων σας στο miCoach fitness cloud app της Adidas.

    Η εταιρεία ξεκαθαρίζει ότι με την πρότασή της δεν ενδιαφέρεται να ανταγωνιστεί τα υπόλοιπα smartwatches της αγοράς, σημειώνοντας σχετικά: “Δεν προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο smartwatch, αλλά το καλύτερο running watch”.

    Η τιμή του, ωστόσο, είναι αρκετά τσιμπημένη, χωρίς εν μέρει να δικαιολογείται από τα specs του φτάνοντας τα 399 δολάρια, την 1η Νοεμβρίου που θα κυκλοφορήσει στην αγορά. Κάτι πιο προσιτό, Adidas, ή έστω κάτι πιο “συνεργάσιμο” με το κινητό μας, θα το θέλαμε…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles