15.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    Άκρως συναρπαστικό το νέο trailer του «Thor: Love and Thunder»

    Λίγος καιρός έμεινε ακόμα μέχρι τις 8 Ιουλίου, που η ταινία «Thor: Love and Thunder» θα πραγματοποιήσει επίσημα την πρεμιέρα της. Στο πλαίσιο αυτό, αποκαλύφθηκε το δεύτερο, άκρως συναρπαστικό, trailer με νέα πλάνα από τη Jane Foster που υποδύεται η Νάταλι Πόρτμαν, το Mjolnir ως Mighty Thor και από τον Θεό Δία, τον οποίο ενσαρκώνει ο Ράσελ Κρόου.

    Η σκηνοθεσία της ταινίας είναι του Τάικα Γουαϊτίτι, ο οποίος επιστρέφει για να σκηνοθετήσει το «Love and Thunder» μετά το Thor: Ragnarok του 2017. Στο νέο video, για πρώτη φορά εμφανίζεται ο «κακός» της ταινίας, ο Gorr the God Butcher, τον οποίο ενσαρκώνει ο Κρίστιαν Μπέιλ.

    Η ταινία βρίσκει τον Thor σε ένα ταξίδι που όμοιό του δεν έχει αντιμετωπίσει ξανά: την αναζήτηση της εσωτερικής του ηρεμίας, αλλά η απόσυρσή του διακόπτεται από έναν γαλαξιακό δολοφόνο, τον Gorr the God Butcher, ο οποίος ζητά την εξόντωση όλων των θεών. Για να αντιμετωπίσει την απειλή, ο Thor στρατεύει την King Valkyrie, τον Korg και την πρώην του, Jane Foster, η οποία -προς έκπληξη του Thor- και ανεξήγητα κραδαίνει το μαγικό του σφυρί, το Mjolnir, ως την Mighty Thor. Μαζί θα ξεκινήσουν μια οδυνηρή κοσμική περιπέτεια για να αποκαλύψουν το μυστήριο πίσω από την δίψα για εκδίκηση του God Butcher και να τον σταματήσουν πριν είναι αργά.

    Δείτε το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Νέο ντοκιμαντέρ για την αποχαιρετιστήρια περιοδεία του Έλτον Τζον

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles