20.2 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Ανακοινώθηκε η 2η σεζόν του Diablo 4 (trailer)

    Τη δεύτερη σεζόν για το Diablo 4 ανακοίνωσε η Blizzard, η οποία, όπως έγινε γνωστό, θα φέρει τον τίτλο Season of Blood. Γίνεται  ευκόλως κατανοητό από το όνομα ότι στο επίκεντρο της δράσης θα τοποθετηθούν vampires που έρχονται να σπείρουν τον τρόμο μέσα από ένα νέο animated teaser trailer που αποκαλύφθηκε στο πλαίσιο του Gamescom 2023.

    Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε ότι στο Season of Blood θα υπάρχει ένα νέο -quest line, νέες “βαμπιρικές” δυνάμεις που θα ξεκλειδώνουν οι παίκτες και 5 νέα endgame bosses. Μαζί θα έρθουν και κάποια updates, αφού τα gems δε θα καταλαμβάνουν πλέον χώρο και το stash μπορεί να αναζητηθεί και να φιλτραριστεί. Σίγουρα οι fans θα εκτιμήσουν λίγο έξτρα χώρο στις… τσέπες τους.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Οι παίκτες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τους χαρακτήρες τους σε ένα Seasonal Realm για να πραγματοποιήσουν το progress του battle pass μέσω του Season Journey. Το Season Journey είναι γεμάτο προκλήσεις για να ολοκληρώσει ο παίκτης, όπως η ολοκλήρωση ψιθύρων ή η αναβάθμιση αντικειμένων στο σιδηρουργείο ή το κοσμηματοπωλείο.

    Σημειώνεται ότι η πρώτη σεζόν ήταν το Season of the Malignant και επέτρεψε στους παίκτες να κερδίσουν Smoldering Ashes και στη συνέχεια να τα ξοδέψουν σε ευλογίες. Οι παίκτες μπορούσαν επίσης να ξεκλειδώσουν κακοήθεις καρδιές σκοτώνοντας κακοήθεις εχθρούς και κλέβοντας τις καρδιές τους. Οι νέες δυνάμεις βαμπίρ του Season of Blood μπορεί να λειτουργήσουν με παρόμοιο τρόπο. Σύμφωνα με τη Blizzard, το Season of Blood θα ξεκινήσει στις 17 Οκτωβρίου και σύντομα θα αποκαλυφθούν περισσότερες λεπτομέρειες.

    Διαβάστε επίσης:

    Assassin’s Creed Mirage: Νέο trailer παρουσιάζει στους fans τη μεσαιωνική Βαγδάτη

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles