18.8 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Star Wars: Dark Forces Remaster

    Η Nightdive Studios αποκάλυψε τις τελευταίες ώρες πότε οι fans θα έχουν την ευκαιρία να δουν το επερχόμενο remaster του Star Wars: Dark Forces, του γνωστού first-person shooter που θα φτάσει σε PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch και PC στις 29 Φεβρουαρίου 2024.

    Η LucasArts κυκλοφόρησε αρχικά το πρώτο παιχνίδι FPS στο franchise Star Wars το 1995. Στο παιχνίδι ο παίκτης παίρνει τον έλεγχο του Kyle Katarn, ενός μισθοφόρου που γίνεται μέλος της Rebel Alliance μετά την αποστασία του από τη Γαλαξιακή Αυτοκρατορία. Ο Katarn ανακαλύπτει ότι η αυτοκρατορία αναπτύσσει το Dark Trooper Project, σε μια προσπάθεια να συγκεντρώσει στρατό και τάγματα εφόδου. Όπως έχει γίνει γνωστό, η ομάδα της Nightdive χρησιμοποίησε την KEX engine για να δώσει την απαιτούμενη νέα πνοή στο Star Wars: Dark Forces για τις νέες gaming πλατφόρμες, ώστε να μπορεί να τρέχει με 4K ανάλυση στα 120fps.

    Το στούντιο υπόσχεται updated lighting και ατμοσφαιρικά εφέ χάρη στην προηγμένη 3D απόδοση. Οι χρήστες χειριστηρίου μπορούν να επωφεληθούν από τις λειτουργίες weapon wheel, rumble και gyro controls. Η Nightdive είναι γνωστή για τις μοντέρνες εκδόσεις παλιών παιχνιδιών για νέες κονσόλες. Το στούντιο έχει κάνει επίσης remasters των System Shock 2 και Turok 3.

    Διαβάστε επίσης:

    Survivor: Castaway Island Review

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles