18.6 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Οι Anonymous χακάρουν εταιρεία κατασκευής δακρυγόνων

    Μία αμερικανική εταιρεία, που κατασκευάζει δακρυγόνα τα οποία χρησιμοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων στην Αίγυπτο, αποτελεί ένα από τα τελευταία “θύματα” των Anonymous.


    Σε “δήλωση” των διάσημων hackers, που δημοσιεύτηκε online, υποστήριξαν ότι έσπασαν τους κωδικούς της ιστοσελίδας της Combined Systems και έκλεψαν προσωπικά στοιχεία, που ανήκουν σε πελάτες και εργαζομένους… Η εταιρεία εδρεύει στην Πενσυλβάνια και ο λόγος που έγινε στόχος των Anonymous είναι, όπως δήλωσαν, το ότι προμηθεύει με αυτά τα “τρελά χημικά όπλα ένοπλες δυνάμεις και αστυνομικές αρχές σε ολόκληρο τον κόσμο”.

    Η Combined Systems δραστηριοποιείται στον τομέα της πώλησης “όπλων” που χρησιμοποιούνται για τον “έλεγχο” του πλήθους σε διαδηλώσεις. Δημοσιογράφοι και ακτιβιστές έχουν αναφέρει ότι βρήκαν δακρυγόνα της εταιρείας στην πλατεία Tahrir της Αιγύπτου.

    Πέρυσι, η Διεθνής Αμνηστία ανέφερε ότι η εταιρεία είχε παραδώσει 46 περίπου τόνους πυρομαχικών -συμπεριλαμβανομένων δακρυγόνων και άλλων χημικών- στην αιγυπτιακή κυβέρνηση.

    Δείτε το video που ανήρτησαν οι Anonymous στην ιστοσελίδα της εταιρείας

    ευχαριστούμε kosmas mast

    Πηγή: Huffington Post

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles