23 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Αντίστροφη μέτρηση για το Instagram Threads – Σύντομα διαθέσιμο το Twitter της Meta

    Ο ανταγωνιστής του Twitter από τη Meta, το Instagram Threads, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 6 Ιουλίου, σύμφωνα με τη λίστα καταχωρήσεων του App Store για την εφαρμογή, που δείχνει μια έκδοση έτοιμη για iPhone. Τα «λαγωνικά» του διαδικτύου έχουν επίσης εντοπίσει αυτό που φαίνεται να είναι μια πρώιμη καταχώρηση στο Google Play Store, η οποία εμφανίστηκε αρχικά το Σαββατοκύριακο.

    Η Meta πρόσθεσε επίσης ένα teaser με την ημερομηνία κυκλοφορίας στην εφαρμογή Instagram. Πληκτρολογώντας “threads” στο πλαίσιο αναζήτησης (ή άλλες λέξεις-κλειδιά) εμφανίζεται ένα εικονίδιο εισιτηρίου στη γραμμή αναζήτησης. Πατώντας το, εμφανίζεται ένα περιστρεφόμενο εισιτήριο με το όνομα χρήστη, μαζί με την τοπική ώρα κυκλοφορίας για τις 6 του μήνα. Το περιστρεφόμενο εισιτήριο περιλαμβάνει επίσης έναν κωδικό QR που συνδέεται με το threads.net, δηλαδή τη διαδικτυακή πύλη της νέας πλατφόρμας.

    Σύμφωνα με την περιγραφή που υπάρχει στο App Store, “το Threads είναι το σημείο όπου οι κοινότητες συγκεντρώνονται για να συζητήσουν για τα πάντα, από τα θέματα που σας ενδιαφέρουν σήμερα μέχρι και αυτά που θα είναι trending αύριο. Ό,τι κι αν σας ενδιαφέρει, μπορείτε να ακολουθήσετε και να συνδεθείτε απευθείας με τους αγαπημένους σας δημιουργούς και άλλους που αγαπούν τα ίδια πράγματα με εσάς ή να δημιουργήσετε πιστούς δικούς σας ακόλουθους για να μοιραστείτε τις ιδέες, τις απόψεις και τη δημιουργικότητά σας με τον κόσμο”.

    Διαβάστε επίσης:

    Διακοπές με απεριόριστα data από την Vodafone

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles