18.2 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Απίστευτο! Άνδρας έπαιζε Playstation και παραλίγο να καεί το σπίτι του

    Ως γνωστόν τα video games είναι εθιστικά και αρκετοί είναι αυτοί που αδυνατούν να αφήσουν το χειριστήριο από τα χέρια τους. Έτσι κι ένας άνδρας στη Γερμανία, την ώρα που έπαιζε το αγαπημένο του παιχνίδι στο Playstation, κινδύνεψε να καεί ζωντανός, αφού δεν πήρε ούτε καν είδηση ότι από το σπίτι του έβγαιναν πυκνοί καπνοί και παραλίγο να πάρει φωτιά!

     

    Ο άνδρας μαγείρευε μια σάλτσα, την οποία προφανώς ξέχασε, επειδή έπαιζε Playstation. Δεν έγινε γνωστό τι ακριβώς έπαιζε. Οι γείτονες ειδοποίησαν την πυροσβεστική, αφού κατάλαβαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Την ώρα που έφτασαν οι διασώστες φορώντας προστατευτικό εξοπλισμό, η ορατότητα ήταν ήδη μειωμένη από τον καπνό, όμως ο gamer δεν είχε κουνηθεί από τη θέση του.

    Ήταν τόσο απορροφημένος που δεν παρατήρησε τον καπνό που είχε προκληθεί ούτε άκουγε το συναγερμό πυρκαγιάς. Αν οι δυνάμεις αργούσαν λίγα λεπτά, θα είχε προκληθεί κανονική πυρκαγιά, πέρα από τους πυκνούς καπνούς.

    Οι πυροσβέστες συνόδευσαν τον Γερμανό έξω από το σπίτι, ευτυχώς χωρίς να έχει πάθει κάτι. Είναι δύσκολο να πει κάποιος αν τρόμαξε ή όχι από το περιστατικό, καθώς δεν είχε καμία συναίσθηση της κατάστασης μέχρι το τέλος.

    Διαβάστε επίσης:

    Στην Ελλάδα επενδύει η Amazon – Συνάντηση Μητσοτάκη με στελέχη της εταιρείας

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles