22.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Απίστευτο! Δείτε πόσες χιλιάδες άνθρωποι εργάστηκαν για την ανάπτυξη του Diablo IV

    Το Diablo IV είναι ένα μεγάλο video game, με εκατοντάδες ώρες gameplay. Το να αναπτύξει μια εταιρεία ένα παιχνίδι τόσο μεγάλο δεν είναι εύκολο και απαιτεί να εργαστούν πολλοί άνθρωποι. Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με τους τίτλους, πάνω από 8.500 άτομα εργάστηκαν στο τεράστιο sequel της Blizzard. Το Diablo IV κυκλοφόρησε τον Ιούνιο, αποτελώντας την τελευταία είσοδο στο δημοφιλές και μακρόβιο franchise της Blizzard. Το παιχνίδι προσφέρει λίγο πολύ την ίδια κλασική εμπειρία για την οποία φημίζεται η σειρά, αλλά με περισσότερες δευτερεύουσες αποστολές, bosses και τοποθεσίες. Το να κάνεις ένα παιχνίδι τόσο μεγάλο απαιτεί πολύ χρόνο, πολλή δουλειά και πολλά άτομα. Και σύμφωνα με το MobyGames, τα credits του Diablo IV περιέχουν έναν εκπληκτικό αριθμό ανθρώπων. Συγκεκριμένα, 9.166 άτομα αναφέρονται στους μεγάλους τίτλους του παιχνιδιού.


    Τον Ιούλιο, η MobyGames έγραψε στο Twitter ότι το Diablo IV είχε σπάσει νέο ρεκόρ σχετικά με τον μεγαλύτερο αριθμό ατόμων που αναφέρονται στους τίτλους ενός παιχνιδιού. Οι ρόλοι που σχετίζονται με τον ήχο αποτελούν την πλειοψηφία των αναφερόμενων και ανέρχονται στα 2.464 άτομα. Άλλες ειδικότητες περιελάμβαναν 902 άτομα σε ρόλους που σχετίζονται με την τέχνη και τα γραφικά, 397 άτομα συνδεδεμένα με τη διασφάλιση ποιότητας και 394 προγραμματιστές και μηχανικούς. Υπήρχαν επίσης 67 development babies!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles