20.2 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Απίστευτο και όμως αληθινό! Εξαφανίστηκε από το Twitter ο Elon Musk

    Μπορεί πρόσφατα ο Elon Musk να έσπασε το “φράγμα” των 100 εκατ. followers στο Twitter, όμως ο τρόπος που επέλεξε να διαχειριστεί το γεγονός είναι μάλλον…πρωτότυπος! Ο CEO της Tesla, ο οποίος φημίζεται άλλωστε για την απρόβλεπτη συμπεριφορά του, αποφάσισε να εξαφανιστεί από το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης και όλοι αναρωτιούνται το γιατί!

    Ο Musk είναι παραδοσιακά “εθισμένος” στο Twitter, όμως δεν έχει προχωρήσει σε ανάρτηση εδώ και αρκετές μέρες. Μπορεί για έναν κοινό θνητό να λέγαμε ότι κάπου…έμπλεξε, όμως ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας πριν τις 16 Ιουνίου -ημερομηνία κατά την οποία άλλαξε τακτική- είχε κατά μέσο όρο 145 tweets και retweets την εβδομάδα, ή περίπου 21 την ημέρα.

    Όπως αναφέρει το Axos, η ημερομηνία εξαφάνισης “σημαδεύτηκε” από μια επιστολή υπογεγραμμένη από τους υπαλλήλους της SpaceX, που χαρακτήριζε τα tweets του Musk μόνιμη πηγή αντιπερισπασμού και ντροπής. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, από εκείνη τη μέρα τα tweets επιβραδύνθηκαν σημαντικά και σταμάτησαν εντελώς στις 21 Ιουνίου. Κάποιοι βέβαια από το προσωπικό που υπέγραψαν την επιστολή απολύθηκαν επιτόπου.

    Η αλήθεια είναι ότι ο Elon Musk δε φημίζεται για τον αυτοέλεγχό του και είναι σχεδόν βέβαιο ότι σύντομα θα κάνει την επανεμφάνισή του. Αναμένουμε τις εξελίξεις!

    Διαβάστε επίσης:

    Johnny Depp: Προειδοποιεί τους fans για ψεύτικους λογαριασμούς στα social media

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles