18.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Apple: Έρχονται προσεχώς νέα tablets

    Μια σειρά από νέα tablets αναπτύσσει η Apple αυτή την περίοδο, τα οποία αναμένεται να γνωρίσουμε μέσα στους επόμενους μήνες. Σύμφωνα με σχετικά δημοσιεύματα, τα λανσαρίσματα θα συνοδεύονται από την έκδοση iPadOS 17, γεγονός που σημαίνει ότι θα κυκλοφορήσουν πριν από τον επόμενο Σεπτέμβριο. Παρά το γεγονός ότι το timeline δεν είναι μέχρι στιγμής ξεκάθαρο, αναμένουμε τα εξής μοντέλα:

    – ένα νέο iPad mini, με ίδιο σχεδιασμό με τον προκάτοχό του, αλλά ανανεωμένο εσωτερικά

    – δύο νέα iPad Airs, ένα εκ των οποίων θα μπορούσε να είναι είτε ένα μοντέλο plus size, είτε ένα higher-end vanilla iPad Air. Ο σχεδιασμός και εδώ αναμένεται να μοιάζει με το τρέχον iPad Air.

    – Στη συνέχεια, έχουμε το entry-level iPad. Η 11η γενιά έρχεται, με τον ίδιο σχεδιασμό με το τρέχον μοντέλο, αλλά ένα αναβαθμισμένο chipset.

    -Τέλος, το νέο iPad Pro με τσιπ M3 είναι επίσης καθ’ οδόν, και πάλι σε δύο μεγέθη ως συνήθως.

    – Θα υπάρξει επίσης ένα νέο Magic Keyboard, το οποίο φημολογήθηκε για πρώτη φορά τον περασμένο μήνα και τώρα «επιβεβαιώνεται» από αυτή τη διαρροή. Αυτό το πληκτρολόγιο θα κάνει το iPad να μοιάζει περισσότερο με φορητό υπολογιστή, προφανώς, και η δομή του θα είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο αντί για πλαστικό όπως στο τρέχον Magic Keyboard.

    Διαβάστε επίσης:

    Starfield Review

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles