22.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    ASBIS: Η KIVI λανσάρει μια Smart TV προσαρμοσμένη στα παιδικά δωμάτια

    Σχεδιασμός σε στυλ μπλοκ, προστατευτικό γυαλί, ενσωματωμένο νυχτερινό φως και ασφαλές περιεχόμενο

    Η ευρωπαϊκή μάρκα KIVI εισάγει ένα πρωτοποριακό προϊόν στην αγορά των Smart TV, μια τηλεόραση σχολαστικά σχεδιασμένη για παιδικούς χώρους, την KIVI KidsTV. Η πρόσφατη εκδήλωση IFA 2023 παρουσίασε τη μεγάλη αποκάλυψη του KIVI KidsTV, συναρπάζοντας τους παρευρισκόμενους με μια τηλεόραση που στοχεύει όχι μόνο να είναι ένα νέο στοιχείο στα παιδικά δωμάτια αλλά και ένα κέντρο καινοτομίας και φαντασίας. Αποτελώντας σημαντικό μέρος του φρέσκου «TURN ON KIVI. Η σειρά ROOM BY ROOM», αυτή η τηλεόραση προσπαθεί να επαναπροσδιορίσει πώς μπορεί να είναι ο προσωπικός χώρος ενός παιδιού.

    Η άφιξη του KIVI KidsTV αντιπροσωπεύει μια αλλαγή στον τρόπο που βλέπουμε τον ρόλο της τεχνολογίας στην ανατροφή των παιδιών. Είναι κάτι περισσότερο από μια απλή πηγή ψυχαγωγίας, είναι ένα εργαλείο που ενθαρρύνει τη δημιουργικότητα, εγγυάται την ασφάλεια και προωθεί την ανεξάρτητη σκέψη. Πιο κάτω μπορείτε να δείτε τις πτυχές που κάνουν το KIVI KidsTV απαραίτητο για τις σύγχρονες οικογένειες.

    • Πέρα από την παροχή ψυχαγωγίας, η μεγάλη οθόνη Full HD χρησιμεύει ως μια δυναμική πλατφόρμα όπου οι εκπαιδευτικές εκπομπές γίνονται πιο ελκυστικές και διαδραστικές.
    • Αυτή η τηλεόραση ξεπερνά τον παραδοσιακό της ρόλο, γίνεται ένας καμβάς για να εξερευνήσουν τα παιδιά και να αλληλεπιδράσουν με το περιεχόμενο με δημιουργικό τρόπο.
    • Οι γονείς μπορούν να χαλαρώσουν γνωρίζοντας ότι η τηλεόραση δεν προσφέρει μόνο περιεχόμενο κατάλληλο για την ηλικία του, αλλά είναι επίσης κατασκευασμένο με χαρακτηριστικά για να αντέχει την τραχύτητα των παιδιών στο παιχνίδι.
    • Το KIVI KidsTV προωθεί την ανεξαρτησία στα παιδιά, δίνοντάς τους έναν προσωπικό χώρο όπου μπορούν να εξερευνήσουν και να ελέγξουν τις επιλογές ψυχαγωγίας τους με υπευθυνότητα.
    • Το KIVI KidsTV βάζει τέλος στις διαμάχες μεταξύ των αδερφών για τον χρόνο προβολής, προσφέροντας ίση και δίκαιη πρόσβαση σε όλα τα παιδιά, ενθαρρύνοντας ένα πνεύμα κοινής χρήσης και συνεργασίας.

    Η οθόνη Full HD 32 ιντσών της KIVI KidsTV δεν είναι απλώς μια οπτική απόλαυση, είναι ένα έμβλημα ανθεκτικότητας. Ανθεκτικό σκληρυμένο γυαλί προστατεύεται από στις γρατσουνιές, στέκεται ανθεκτικό απέναντι στο απρόβλεπτο, είτε πρόκειται για ένα παράξενο παιχνίδι, είτε για ξαφνική πτώση ενός βιβλίου, είτε ακόμα και για μια ζωηρή ρίψη μπάλας. Νύχια κατοικίδιων, μεταλλικά φερμουάρ ή καλώδια φόρτισης τηλεφώνου, καμία απειλή. Είναι μια επένδυση για ζωντανή θέαση, εξασφαλίζοντας ασφάλεια για το παιδί και λάμψη που διαρκεί για χρόνια. Και σύμφωνα με την αληθινή παράδοση KIVI, υποστηρίζουμε την οθόνη μας με 3 χρόνια εγγύηση.

    «Η τεχνολογία τα τελευταία χρόνια είναι απαραίτητη στην καθημερινότητα μας και όπως φυσικά πλέων και των παιδιών μας. Η τηλεόραση είναι ένα μέσο ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Έτσι η KIVI δημιούργησε μια τηλεόραση που επιτρέπει με ασφάλεια στα παιδιά να μαθαίνουν και τα ψυχαγωγούνται την ίδια ώρα. Είναι σημαντικό για εμάς να προσφέρουμε στους πελάτες μας ποιοτικά και εγγυημένα προϊόντα που θα κάνουν την καθημερινότητα τους πιο ευχάριστη» σχολίασε ο Λέυκιος Θεοδοσίου, Γενικός Διευθυντής της ASBIS KYPROS LTD.

    Στο πίσω μέρος της KIVI KidsTV, υπάρχει ένα νυχτερινό φως AlumiGlow που εκπέμπει μια απαλή και καταπραϋντική λάμψη. Δημιουργεί μια ζεστή ατμόσφαιρα στο δωμάτιο του παιδιού και βοηθά τους νέους να κοιμούνται πιο γρήγορα, ειδικά αν φοβούνται να κοιμηθούν στο σκοτάδι. Το νυχτερινό φως μπορεί να λειτουργήσει ακόμα και όταν η τηλεόραση είναι απενεργοποιημένη. Το επίπεδο φωτεινότητας είναι ρυθμιζόμενο. Οι γονείς (ή το ίδιο το παιδί) μπορούν να τροποποιήσουν τον φωτισμό χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης ή ένα κουμπί στη μονάδα της τηλεόρασης.

    Η τηλεόραση λειτουργεί στο σύγχρονο λειτουργικό σύστημα AndroidTV 11. Είναι ένα επίσημο πιστοποιημένο λειτουργικό σύστημα από την Google, που εξασφαλίζει υψηλή ταχύτητα και σταθερή απόδοση για την smart TV. Το AndroidTV 11 παρέχει πρόσβαση σε 10.000+ gaming, εκπαιδευτικές και αναπτυξιακές εφαρμογές. Το λειτουργικό σύστημα επιτρέπει επίσης τον έλεγχο φωνητικών εντολών, ο οποίος είναι ιδανικός για νεότερους χρήστες που μπορεί να μην είναι ακόμη εξοικειωμένοι με την ανάγνωση, αλλά μπορούν να μιλήσουν.

    Το ανανεωμένο τηλεχειριστήριο KIVI διαθέτει εργονομικό σχεδιασμό με ελάχιστα κουμπιά, διασφαλίζοντας ότι ακόμη και ένα παιδί μπορεί να πλοηγηθεί εύκολα στην Smart TV. Το νέο τηλεχειριστήριο κάθεται άνετα στο χέρι, με λεία και αθόρυβα κουμπιά. Οι πιο δημοφιλείς εφαρμογές διαθέτουν ειδικά κουμπιά στο τηλεχειριστήριο, επιτρέποντας στους θεατές να έχουν πρόσβαση στο αγαπημένο τους περιεχόμενο με ένα μόνο πάτημα. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν ένα εντυπωσιακό μπλε χρώμα, ένα ενσωματωμένο μικρόφωνο για φωνητικό έλεγχο και ένα κουμπί για τη διαχείριση του νυχτερινού φωτός. Για γρήγορη τοποθέτηση του τηλεχειριστηρίου στο σκοτάδι, το κάτω μέρος του ενσωματώνει ένα φωτεινό σήμα με το λογότυπο.

    Ο Γιάννος Αλεξάνδρου, υπεύθυνος πωλήσεων λιανικού εμπορίου της ASBIS KYPROS LTD, σχολίασε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συμπεριλάβουμε στην γκάμα μας αυτές τις καινοτόμες παιδικές τηλεοράσεις, που θα κάνουν τις μέρες των μικρών μας φίλων πιο δημιουργικές και ευχάριστες. Σημαντικό είναι ότι η KIVI έχει λάβει υπόψη τις πιθανές αρνητικές επιπτώσεις του Blue Light, ειδικά στους μικρούς θεατές, και έχουν ενσωματώσει την τεχνολογία Low Blue Light στο KidsTV, φιλτράροντας τις επιβλαβείς ακτίνες και προστατεύοντας τα μάτια των παιδιών κατά τη διάρκεια παρακολούθησης».

    Την καινούρια συλλογή θα την βρείτε σε επιλεγμένους μεταπωλητές μέσω του δικτύου διανομής της ASBIS σε Κύπρο και Μάλτα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ASBIS μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.asbis.com.cy ή τηλεφωνήστε στο +357 25-257350, ή μέσο e-mail στο [email protected].

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles