20.6 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Breaking: Επίθεση των Anonymous στο site της CIA; (Update 2)

    Η πρώτη είδηση έρχεται από το RT και αναφέρει πως οι Anonymous έριξαν το site της CIA, της κεντρικής υπηρεσίας πληροφοριών των ΗΠΑ. Προσπαθώντας να μπούμε στο site, διαπιστώσαμε κι εμείς πως δεν δίνει καθόλου πρόσβαση στην γνωστή αρχική του σελίδα με το σήμα της υπηρεσίας.

    Διάφορες πηγές ανακοινώνουν πως οι Anonymous ανέλαβαν την ευθύνη για τον “θάνατο” της ιστοσελίδας της CIA, πληροφορία που μεταδίδουμε κι εμείς με κάθε επιφύλαξη.

    Ας μην ξεχνάμε το θόρυβο που έχουν δημιουργήσει τελευταία οι hacktivists, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην υποκλοπή άκρως απόρρητης συνομιλίας μεταξύ FBI και Scotland Yard με θέμα… τους ίδιους.

    Θα σας κρατάμε ενημερωμένους για τις πληροφορίες που προκύπτουν.

    Update: Ολοένα και περισσότερες πηγές επιβεβαιώνουν ότι οι Anonymous είναι πίσω από το χτύπημα της ιστοσελίδας της CIA, η οποία εξακολουθεί και δεν είναι διαθέσιμη. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως η επίθεση έγινε με Denial of Service δημιουργώντας “υπερβολική κίνηση” στο site της υπηρεσίας. Οι λόγοι που έχουν οδηγήσει την ομάδα σε αυτή την επίθεση, δεν είναι γνωστοί αλλά φαίνεται να είναι στα πλαίσια των “επιφανών” χτυπημάτων που έχουν καταφέρει τον τελευταίο καιρό.

    Update 2: Σχεδόν 24 ώρες μετά την επίθεση που σημειώθηκε στο website της CIA, αυτό εξακολουθεί να μην είναι προσβάσιμο. Ενώ ουσιαστικά έχει “πάψει” οποιαδήποτε πληροφορία για το θέμα.

    Update 3: Το site της CIA επανήλθε κανονικά

    Photo: Gizmodo

    Related Articles

    4 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles