18.6 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Brie Larson: Στην ομάδα του Fast and Furious η Captain Marvel

    Με ένα νέο μέλος έρχεται να ενισχυθεί η οικογένεια του “Fast and Furious”. Ο πρωταγωνιστής Vin Diesel ανακοίνωσε μέσα από το λογαριασμό του στο Instagram ότι στη 10η ταινία του franchise θα δούμε τη Brie Larson, γνωστή ως Captain Marvel από το Marvel Cinematic Universe.

    Ο Vin Diesel έσπευσε να καλωσορίσει την Larson στην ομάδα, αναφέροντας τα εξής:

    «Ναι, ναι, ναι… Βλέπεις αυτόν τον άγγελο πάνω από τον ώμο μου να με τσακίζει. Λες στον εαυτό σου “αυτή είναι η Captain Marvel”. Σαφώς υπάρχει αγάπη και γέλιο σε αυτή την εικόνα. Αυτό που δεν βλέπετε, ωστόσο, είναι ο χαρακτήρας στο Fast 10. Δεν έχετε ιδέα πόσο διαχρονική και εκπληκτική θα είναι στη μυθολογία μας. Πέρα από την ομορφιά της, τη διάνοιά της… το Όσκαρ της, είναι αυτή η βαθιά ψυχή που θα προσθέσει κάτι που ίσως δεν περίμενες αλλά λαχταρούσες. Καλώς ήρθες στην οικογένεια Brie»

    Κι ενώ πια είναι ξεκάθαρο ότι δε θα υπάρξει επιστροφή για το Dwayne Johnson, το cast αναμένεται εντυπωσιακό, αφού, εκτός από τη Brie Larson και τον Vin Diesel, θα δούμε τον Aquaman Jason Momoa και την Daniela Melchior από το “The Suicide Squad”. Στην ταινία επίσης παίζουν οι Michelle Rodriguez ως Letty, Tyrese Gibson ως Roman, Ludacris ως Tej, Sung Kang ως Han, Jason Statham ως Deckard Shaw και Charlize Theron ως Cipher.

    Διαβάστε επίσης:

    Ρεκόρ στην προπώληση εισιτηρίων για το Doctor Strange 2 – Εκτόπισε το Batman από την πρώτη θέση (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles