20.7 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    CBS IT: διοργάνωσε εκδήλωση στη Λευκωσία με θέμα «Lenovo Smarter Infrastructure Solutions»

    Τις «εξυπνότερες» λύσεις υποδομής πληροφορικής που οδηγούν τον τεχνολογικό κλάδο όλο και πιο μπροστά, παρουσίασαν σε εκδήλωση που διοργάνωσαν την περασμένη Πέμπτη 29 Ιουνίου στη Λευκωσία, η CBS IT Systems Cyprus LTD  και η κατασκευάστρια εταιρεία Lenovo.

    Την έναρξη της εκδήλωσης, «Lenovo Smarter Infrastructure Solutions» έκανε ο κύριος Ευάγγελος Ευαγγέλου, Deputy Country Manager της CBS IT, ο οποίος ανέλυσε την τεχνογνωσία που κατέχει η εταιρεία σε εξειδικευμένες τεχνολογικές λύσεις όπως High-Performance computing (HPC) και υποδομές Data Centers, έχοντας υλοποιήσει αντίστοιχα έργα στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα. Ενδεικτικά, αναφέρθηκε στις εγκαταστάσεις που έχει υλοποιήσει η CBS IT με Lenovo εξοπλισμό στο The Cyprus Institute, στο C.A.S. Cyprus στα Κυπριακά Ταχυδρομεία, στο Cyprus Cancer Research Institute (CCRI) και στην Αρχή Ψηφιακής Ασφάλειας (ΑΨΑ).

    Στην συνέχεια πήρε τον λόγο ο κος Κοσμάς Κίτσος, HyperConverged Sales της Lenovo και παρουσίασε νέες εξειδικευμένες τεχνολογικές λύσεις για Data Centers, καθώς και άλλων υποδομών, προϊόντα και υπηρεσίες Lenovo.

    Η CBS IT, ως Lenovo Platinum Partner, επισφραγίζει την εξειδίκευσή της σε όλες τις προϊοντικές κατηγορίες (Servers, Storage, High-Performance computing), θέτοντας υψηλούς στόχους για περίπλοκα έργα στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, αποτελώντας τον πλέον κατάλληλο συνεργάτη για  τις επιχειρήσεις που επιθυμούν τον ψηφιακό τους μετασχηματισμό.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles