18.8 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Χριστούγεννα με Marvel’s What If…? Δείτε το νέο trailer

    Ένα νέο trailer κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες για το 2ο κύκλο της δημοφιλούς animated σειράς “Marvel’s What If…?”, η οποία αναμένεται να επιστρέψει στις οθόνες στις 22 Δεκεμβρίου μέσα από το Disney Plus.

    Ο Watcher θα συνεχίσει το ταξίδι του, παρασύροντας κι εμάς μαζί του στο multiverse, τη στιγμή που νέα και γνώριμα πρόσωπα θα παίξουν το δικό τους ρόλο στο πλαίσιο του Marvel Cinematic Universe. Η σειρά θέτει ερωτήματα και επαναφέρει μερικές κλασικές κινηματογραφικές στιγμές, με βασικό χαρακτηριστικό ένα απίστευτο cast που αναβιώνει εικονικούς ρόλους.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρώτο επεισόδιο θα κάνει πρεμιέρα στις 22 Δεκεμβρίου και στη συνέχεια θα προβάλλεται ένα επεισόδιο κάθε μέρα, μέχρι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

    Τα νέα επεισόδια έχουν σκηνοθετηθεί από τον Bryan Andrews, ο οποίος είναι και εκτελεστικός παραγωγός, σε σενάριο που υπογράφει ο A.C. Bradley.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer, για να πάρετε μια πρώτη γεύση:

    Διαβάστε επίσης:

    Νέα συνεργασία Netflix – Disney Plus: Ποιες θρυλικές σειρές αλλάζουν “σπίτι”

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles