22.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Χριστούγεννα σημαίνουν Κωτσόβολος και Secret Santa!

    Χριστούγεννα, φίλοι μας! Και μπορεί εκείνο που περιμένουμε όλοι να είναι να έρθει η μέρα για το ρεβεγιόν, τα χριστουγεννιάτικα τραπέζια με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και την ανταλλαγή δώρων κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, ωστόσο κάτι μπορεί να κάνει αυτή την προσμονή πιο εύκολη. Τι είναι αυτό; Η απάντηση βρίσκεται σε δύο λέξεις! Και λέγεται Secret Santa!

    Αν είστε από τους τυχερούς που ήδη έχετε κανονίσει ένα στο γραφείο, μπορείτε να αρχίσετε να ετοιμάζεστε. Αλλιώς, τι θα λέγατε να πάρετε την πρωτοβουλία να οργανώσετε εσείς; Έτοιμοι;

    Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Αν δεν ξέρετε τι είναι το Secret Santa, μία μικρή εισαγωγή. Πρόκειται για ένα άκρως εορταστικό event που θα σας αρέσει πολύ, καθώς περιλαμβάνει την ανταλλαγή δώρων στο γραφείο. Ουσιαστικά, τα ονόματα όλων των εργαζομένων μπαίνουν σε μία κληρωτίδα και ο καθένας επιλέγει ένα. Για εκείνον τον …έναν πρέπει να φέρει ένα δώροχωρίς όμως εκείνος να το ξέρει! Και κάπως έτσι, την ημέρα που το event λαμβάνει δράση στο γραφείο (συνήθως λίγο πριν τα Χριστούγεννα), όλοι έχουν τα δωράκια τους και η καλύτερη αφορμή για PreXMAS party at your office είναι γεγονός.

    Προσοχή όμως! Μην ξεχάσετε το αφεντικό!


    Δείτε εδώ πώς γίνεται:

    Αν σας πείσαμε να οργανώσετε το δικό σας Secret Santa στο γραφείο ή αν απλά ψάχνετε δώρο γι’ αυτό που έχει κανονιστεί, θα φροντίσει για εσάς ο Κωτσόβολος.

    Ιδανικός προορισμός για δώρα κάθε είδους, φυσικά και για τις Secret Santa επιλογές σας, ο Κωτσόβολος έχει φέτος αφιερώσει την Xmas καμπάνια του σ’ αυτό το πάρτυ δώρων που δεν πρέπει να χάσετε. Έτσι, λοιπόν, σας παροτρύνει να διοργανώσετε ένα Secret Santa, ώστε να έρθετε πιο κοντά μεταξύ σας και να νιώσετε καλύτερα το πνεύμα των φετινών γιορτών, πριν πάρετε τη χριστουγεννιάτική σας άδεια και ετοιμαστείτε για στιγμές χαλάρωσης με την οικογένεια και τους αγαπημένους σας.

    Στα 95 καταστήματα Κωτσόβολος άλλωστε ή στο kotsovolos.gr μπορείτε να βρείτε κάθε λογής δώρο, όπως χρήσιμα gadgets, μικροσυσκευές και συσκευές τελευταίας τεχνολογίας που σίγουρα θα κάνουν τους αγαπημένους σας συναδέλφους να χαμογελάσουν. Και όπως είπαμε και πριν και τονίζει η καμπάνια του Κωτσόβολος, μην ξεχάσετε το αφεντικό!

    It’s Secret Santa time!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles