18.6 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    CMF: budget-friendly smartwatch και ακουστικά από το νέο brand της Nothing

    Το budget-friendly brand της Nothing, CMF, ανακοινώθηκε για πρώτη φορά τον περασμένο Αύγουστο και σήμερα, ήρθε η στιγμή, να δούμε τα πρώτα προϊόντα. Τρεις είναι οι νέες αφίξεις: ένα smartwatch, ένα ζευγάρι earbuds και ένας GaN charger.

    Το smartwatch Watch Pro των 69 δολαρίων έρχεται με μια οθόνη AMOLED των 1.96 ιντσών και built-in GPS. Η μπαταρία του έχει διάρκεια περίπου 13 ημέρες, ενώ δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να πραγματοποιεί και να λαμβάνει κλήσεις, όσο έχει συνδεδεμένο το ρολόι με το κινητό μέσω Bluetooth. Δεν υπάρχει πρόσβαση σε κάποιο app store, όμως διαθέτει αρκετά χαρακτηριστικά παρακολούθησης της υγείας (π.χ. heart rate, κορεσμός οξυγόνου στο αίμα, καθώς και επίπεδα ύπνου και στρες).


    Παράλληλα, τα νέα ακουστικά της CMF, που ονομάζονται Buds Pro, έρχονται στην τιμή των 49 δολαρίων. Προσφέρουν λειτουργία ακύρωσης θορύβου και ένα σύστημα για την ελαχιστοποίηση των παρεμβολών ήχου που προκαλούνται από τους ανέμους. Τα ακουστικά είναι επίσης ικανά να εξαλείψουν τον θόρυβο του περιβάλλοντος, εξασφαλίζοντας φωνητική σαφήνεια στις τηλεφωνικές κλήσεις με αλγόριθμο μείωσης θορύβου AI. Η CMF αναφέρει ότι μπορούν να διαρκέσουν έως και 11 ώρες με μία φόρτιση, υπό την προϋπόθεση ότι το ANC παραμένει απενεργοποιημένο. Με την ισχύ που παρέχεται από τη θήκη φόρτισης, μπορεί να περάσουν 39 ώρες πριν οι χρήστες χρειαστεί να τα συνδέσουν.

    Τέλος, η CMF κυκλοφόρησε έναν φορτιστή GaN 65W με δύο θύρες USB-C και μια θύρα USB-A, που έχει τη δυνατότητα να φορτίσει την μπαταρία ενός Nothing Phone 2 κατά 50% σε μόλις 25 λεπτά.

    Τα προϊόντα θα είναι αρχικά διαθέσιμα στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ινδία.

    Διαβάστε επίσης:

    Το νέο HUAWEI WATCH GT4 διαθέσιμο στην Ελλάδα

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles