23.5 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Crash Bandicoot 4: It’s About Time: Νέο «σπαρταριστό» trailer!

    To Crash Bandicoot 4 δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πιο Hot games που θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 2020 (2 Οκτωβρίου). Μια πολύ καλή ματιά στη νέα περιπέτεια του Crash είχαμε την ευκαιρία να ρίξουμε στο πρόσφατο State of Play για το PlayStation, στο οποίο «φιλοξενήθηκαν» και άλλοι ενδιαφέροντες τίτλοι (κυρίως για το PS5). Έτσι λοιπόν, στο εν λόγω trailer είχαμε τη δυνατότητα να βουτήξουμε για τα καλά στον κόσμο του Crash, που όπως μας πληροφορούν οι δημιουργοί του αποτελεί ένα direct sequel του Crash Bandicoot: Warped.

    Στο νέο game, εκτός από τον αγαπημένο Crash, οι gamers θα μπορούν να ελέγξουν επίσης τους Dingodile και Coco, καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Επιπλέον, ένα concept που θα «παίξει» πολύ είναι οι 4 νέες Quantum Masks, οι οποίες θα χαρίζουν στον ήρωα που τις φοράει διαφορετικές δυνατότητες όπως είναι για παράδειγμα ο έλεγχος του χρόνου και της βαρύτητας. Επιπλέον, το Crash Bandicoot 4: It’s About Time θα απλώνεται σε 100 και πλέον Playable levels, αλλά και σε πολλά φρέσκα game modes, με νέα abilities που θα κάνουν το gameplay ακόμη πιο συναρπαστικό σε σύγκριση με τα προηγούμενα παιχνίδια της πετυχημένης σειράς. Δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα παραπάνω… Ας αφήσουμε λοιπόν καλύτερα να μιλήσει το νέο trailer!  

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles