18.9 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Cytamobile-Vodafone: 22 εκ. SMS, 18 εκ. κλήσεις και 42,8 ΤΒytes ήταν ο όγκος δεδομένων που διεκπεραίωσε με επιτυχία την περίοδο των γιορτών!

    cytamobile vodafone

    Πρώτη επιλογή της μεγάλης πλειοψηφίας των συνδρομητών της Κινητής Τηλεφωνίας αναδείχθηκε η Cytamobile-Vodafone και τις μέρες των γιορτών των Χριστουγέννων, αφού οι συνδρομητές της αντάλλαξαν με επιτυχία για ακόμη μια χρονιά τις ευχές τους με Τηλεφωνικές κλήσεις, γραπτά μηνύματα (SMS) και Mobile Internet, καταγράφοντας ασύλληπτα νούμερα. Συγκεκριμένα, από τις 24 Δεκεμβρίου 2016, μέχρι και την 1η Ιανουαρίου 2017, πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 18 εκατ. κλήσεις, με περισσότερα από 32,7 εκατ. λεπτά ομιλίας να διεκπεραιώνονται από το μεγαλύτερο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας της Κύπρου, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα, επιβεβαιώνοντας έτσι την άποψη ότι η αξιοπιστία στις τηλεπικοινωνίες αποτελεί πλέον προϋπόθεση και όχι πλεονέκτημα των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον κλάδο.

    Ειδικότερα, τα μηνύματα SMS που έστειλαν οι πελάτες της Cytamobile-Vodafone την προαναφερόμενη περίοδο ξεπέρασαν τα 22 εκατ. και ο όγκος της κίνησης δεδομένων (Mobile Internet), τα 42,8 ΤΒytes (1ΤΒ=1000 GBytes).

    Η μεγαλύτερη πάντως κίνηση σημειώθηκε τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ιδιαίτερα κατά την αλλαγή του χρόνου, όπου 6,5 εκ. SMS,  6 εκ. λεπτά ομιλίας και 10,95 Τbytes όγκου δεδομένων Mobile Internet, εξυπηρετήθηκαν άμεσα και αποτελεσματικά από το δίκτυο της Cyta.

    Σε κάθε περίπτωση πάντως, οι γιορτές των Χριστουγέννων και ειδικότερα η αλλαγή του χρόνου, αποτελούν κάθε φορά, μια σκληρή δοκιμασία για όλα τα δίκτυα τηλεπικοινωνιών που καλούνται να αποδείξουν στην πράξη την αξιοπιστία τους. Η απρόσκοπτη παροχή των υπηρεσιών τους και ειδικότερα ο εκμηδενισμός της πιθανότητας καθυστέρησης στην μεταβίβαση και λήψη μηνυμάτων, έχει στις εορταστικές περιόδους ξεχωριστή σημασία, καθότι πίσω από κάθε αριθμό, κάθε ευχή, βρίσκεται και ένας άνθρωπος, που δικαιολογημένα θέλει το μήνυμα του να φτάνει στον αποδέκτη του με συνέπεια, τη στιγμή που πρέπει.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles