18.9 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Η Deborah Cohan είναι από τις γυναίκες που αξίζουν να ξοδέψεις 6 λεπτά από το χρόνο σου (vid)

    Τι αξίζει τελικά δημοσιότητα στις μέρες μας; Αν ανοίξεις την τηλεόραση, θα διαπιστώσεις ότι πολλά από αυτά που θα αντικρίσεις δεν αξίζουν ούτε δευτερόλεπτο από το χρόνο σου. Το ίδιο και διάφορες δημοσιεύσεις στο Internet...

    Δεν ισχύει το ίδιο, όμως, και για το video που ακολουθεί και, αν έχεις 6 λεπτά, αξίζει να τα ξοδέψεις γι’ αυτό… Είναι η Deborah Cohan, λίγο πριν από ένα δύσκολο χειρουργείο διπλής μαστεκτομής, στο νοσοκομείο Zion του San Francisco.

    flash-mob-by-deb

    Αντιμετωπίζοντας με θετική διάθεση, ενέργεια και απαράμιλλη δύναμη μία τόσο δύσκολη γι’ αυτήν στιγμ, ξεσηκώνει όλο το προσωπικό του χειρουργείου σε έναν ξέφρενο χορό, υπό τους ήχους ενός τραγουδιού της Beyonce. Πρωταγωνίστρια η ίδια η Deborah, που θέλει με τον τρόπο αυτό να δείξει πώς μπορεί να αντιμετωπιστεί θετικά και η μεγαλύτερη δυσκολία της ζωής.

    Μέσα από το site της caringbridge.org, μάλιστα, καλεί τον κόσμο να της στείλει και τα δικά του video χορεύοντας, ώστε να είναι η συντροφιά της κατά τη διάρκεια της ανάρρωσης. “Τίποτα δε με κάνει καλύτερα από το να βλέπω τους άλλους να χορεύουν” λέει η Deborah, με το video της να γίνεται σύντομα “viral” και, σίγουρα, ένα μήνυμα ελπίδας για όλες τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν παρόμοιο πρόβλημα – αλλά τελικά και για όλο τον κόσμο.

    Αυτό το video αξίζει, πραγματικά, να το δείτε ολόκληρο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles