18.6 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Δείτε το νέο επαναστατικό gadget που φιλοδοξεί να αντικαταστήσει τα smartphones

    Η νεοφυής εταιρεία Humane που δημιουργήθηκε από πρώην υπαλλήλους της Apple φιλοδοξεί να φέρει επανάσταση στον τομέα της επικοινωνίας. Η εν λόγω εταιρεία, λανσάρει από σήμερα στην αγορά, μια νέα μικρή συσκευή η οποία προορίζεται για να αντικαταστήσει τα κινητά τηλέφωνα από την καθημερινότητα μας.

    Πρόκειται για το Ai Pin, ένα μικρό μαγνητικό μενταγιόν με AI που τοποθετείται στο πέτο ή σε κάποιο άλλο σημείο ενός ρούχου και αποτελείται από έναν προβολέα λέιζερ και ένα μικρόφωνο 360 μοιρών. Οι πληροφορίες εμφανίζονται στην παλάμη του χρήστη της συσκευής η οποία μετατρέπεται αυτομάτως σε οθόνη.

    Δείτε εδώ το βίντεο https://youtu.be/KXWBHTRupf8

    Η συγκεκριμένη συσκευή που είναι βασισμένη σε τεχνητή νοημοσύνη, πέραν όλων των άλλων, επιτρέπει στους χρήστες της να έχουν παντού, έναν ψηφιακό προσωπικό βοηθό. Έτσι, εκτός από τις στάνταρτ λειτουργίες των κινητών τηλεφώνων η συσκευή αναγνωρίζει τι γίνεται στο περιβάλλον που βρίσκεται ο χρήστης και μιλάει στον χρήστη χωρίς να ακούγεται στους άλλους δίνοντας του διαφόρων ειδών πληροφορίες όπως από το που πρέπει να κατευθυνθεί εκεί που βρίσκεται για να πάει στον προορισμό του μέχρι και ποιόν έχει απέναντι του αφού μπορεί να κάνει αναγνώριση προσώπων.

    Δίνει επίσης πληροφορίες για διάφορα προϊόντα που θέλει να αγοράσει ο χρήστης αλλά και να απαντήσει σε ερωτήσεις όπως θα απαντούσε ένα πρόγραμμα γενετικής νοημοσύνης αφού λειτουργεί με παρόμοια τεχνολογία.

    Μπορεί επίσης να επικοινωνεί με οποιαδήποτε άλλη συσκευή συνδέεται με το Διαδίκτυο και να ανταλλάσσει πληροφορίες με αυτά για να πει στον κάτοχο του μια χρήσιμη πληροφορία. Η συσκευή απελευθερώνει τα χέρια του χρήστη και του επιτρέπει να έχει πλήρεις υπηρεσίες επικοινωνίας χωρίς να αποσπάται η προσοχή του από το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεται.

    Η συσκευή που έχει χαρακτηριστεί από κάποιους αναλυτές ως «δολοφόνος των κινητών τηλεφώνων» κυκλοφορεί από σήμερα σε μια τιμή κοντά στα  χίλια δολάρια.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles