22.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Δεκαπλασιάστηκαν οι πωλήσεις του Xbox Series X λόγω Starfield

    Το Starfield, ένα video game που χρειάστηκε περίπου 8 χρόνια για να αναπτυχθεί, αποτελεί χωρίς αμφιβολία τον πιο πολυαναμενόμενο τίτλο της χρονιάς. Ήταν λογικό η επερχόμενη κυκλοφορία να επηρεάσει και τις πωλήσεις κονσολών, αφού αρκετοί φαίνεται πως είναι αυτοί που αποφάσισαν να επενδύσουν σε ένα Xbox, προκειμένου να «χαθούν» στον κόσμο του Starfield.

    Πιο συγκεκριμένα, χάρη στο Starfield, οι πωλήσεις της κονσόλας Xbox Series X αυξήθηκαν κατά 1000%. Τον Απρίλιο του 2023, οι πωλήσεις μειώθηκαν κατά 30% σε σχέση με το προηγούμενο έτος, γεγονός που προκάλεσε ορισμένες ανησυχίες. Ωστόσο, μετά το Xbox Showcase και το Starfield Direct, οι θαυμαστές έχουν πολλά να περιμένουν, γεγονός που οδήγησε σε αύξηση του ενδιαφέροντος για την κονσόλα. Είναι χαρακτηριστικό ότι η Amazon πωλεί επί του παρόντος 10 φορές περισσότερες κονσόλες Xbox Series X από το συνηθισμένο, ως απόρροια των προωθητικών ενεργειών της Microsoft.

    Είναι γεγονός ότι η εταιρεία στηρίζει πολλά στο Starfield, αναμένοντας κέρδη ρεκόρ το πρώτο τρίμηνο του 2024, μετά την κυκλοφορία του. Κρίνοντας από τις πωλήσεις του Xbox Series X στο Amazon, ο στόχος δεν είναι αβάσιμος.
    Το Starfield κυκλοφορεί στις 6 Σεπτεμβρίου για Xbox Series X/S και PC, ενώ οι κάτοχοι Premium Edition μπορούν να αρχίσουν να παίζουν την 1η Σεπτεμβρίου.

    Διαβάστε επίσης:

    ΦΗΜΗ: Προσεχώς expansion για το God of War: Ragnarok

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles