18.9 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Εντελώς αλλού. Δες το καλύτερο κινητό της Nokia σε βίντεο και κάνε την προσευχή σου

    Μακράν το πιο σέξι πρωτότυπο που είδες ποτέ με σήμα Nokia.

    Το όνομα του είναι Snow. Άρα αποκλείεται να το ξεχάσεις. Είναι φτιαγμένο εξ’ ολοκλήρου από γυαλί και στις άκρες του έχει μερικές διακριτικές πινελιές χρωμίου. Και πάνω που σχολιάζαμε πως όλα τα smartphones του κόσμου έχουν αρχίσει να μοιάζουν ανέλπιστα ίδια…

    Ο Stephen Elop διατυμπανίζει ότι τα τεχνικά ενός κινητού δεν παίζουν κανένα ρόλο. Αυτό που μετράει είναι η εμπειρία χρήσης του τελικού καταναλωτή. Τώρα διάβασε τα specs του Snow και πες μας γιατί η γνώμη σου διαφέρει από εκείνη του CEO της Nokia…
    – Οθόνη 4″ με ανάλυση 1000×600 pixels τεχνολογίας Super AMOLED plus
    2MP κάμερα στην πρόσοψη για βίντεοκλήσεις και 14,MP στην πλάτη με οπτικά Carl Zeiss, αυτόματη εστίαση και LED φλας
    – Θύρες microUSB 3.0, microHDMI και microSD για επέκταση της εσωτερικής μνήμης μέχρι τα 64GB
    – Δυο ηχεία και δεύτερο ηχο-ακυρωτικό μικρόφωνο για crystal clear επικοινωνία

    Όσον αφορά το λειτουργικό σύστημα πάντως μην αναρωτιέσαι. Φυσικά είναι Windows Phone. Δεν έχει σημασία αν δηλώνεις οπαδός του ή όχι. Με αυτή τη συσκευή το μόνο σίγουρο είναι ότι θα το ερωτευτείς.

    Πως ήταν με το Nokia 8810; Τότε θεωρούνταν το πιο σέξι κινητό στον κόσμο. Και μάλλον ήταν. Μόνο και μόνο που οι καπιταλίστριες της εποχής το είχαν χαρακτηρίσει ως status symbol ήταν αρκετό για να μπει στο πάνθεον.

    Δεκατέσσερα χρόνια μετά η Nokia (έστω ο Mohamed Magdy Mahmoud που σχεδίασε αυτό το πρωτότυπο) κάνει την επιστροφή με μια συσκευή που δεν παζαρεύει τον χαρακτήρα της. Δεν ξέρουμε αν ποτέ κυκλοφορήσει ή μείνει απλά ένα vision στο site της ομώνυμης εταιρίας, στο οποίο παρεμπιπτόντως πρέπει πάση θυσία να ρίξεις μια ματιά.

    Μέχρι τότε δες το video για να σου φτιάξει τη μέρα. Και μετά από αυτό κάνε την προσευχή σου μπας και το Snow βγει στην παραγωγή.
     

    Related Articles

    13 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles