23.5 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Το κόλλημα. Δες το βίντεο με το “The last of us” και θα με θυμηθείς

    Υπάρχουν παιχνίδια και παιχνίδια. Και υπάρχουν παιχνίδια που σε κάνουν και κολλάς. Που τρως σκάλωμα.

    Δεν ξέρω αν έχεις Playstation 3, αλλά αν δεν έχεις παίξει Uncharted, επέτρεψε με να σου πω ότι στερείσαι της καλύτερης gaming εμπειρίας σε κονσόλα. Ever.

    Αν πάλι το ξέρεις, τότε πρέπει να δεις οπωσδήποτε το “The last of us”. Το οποίο οφείλει και αυτό την ύπαρξη του στη Naughty Dog, την εταιρια που ξέρει να δαμάζει την κονσόλα της Sony. Αυτή είναι η μόνη περίπτωση να ζήσεις ένα gaming μείγμα με μοναδικά κινηματογραφικά στοιχεία και ανεξάντλητη δράση που δεν περιορίζεται σε συγκεκριμένες σκηνές. Το “The last Of Us” έχει γραμμένο τη λέξη επιτυχία στο DNA του.

    Το στόρι είναι βασισμένο σε ένα ακόμη post-apocalyptic σενάριο ή με άλλα λόγια εκτυλίσσεται σε μια έρημη μεγαλούπολη όπου μετράει δυο ζωντανούς ανθρώπους. Οι οποίοι εννοείται πως κάνουν ότι μπορούν για να επιβιώσουν. Παρεμπιπτόντως αυτός είναι και ο στόχος του παιχνιδιού. Να βγάλεις δηλαδή από τη μέση τα τέρατα που σου την πέφτουν από παντού και ταυτόχρονα να βρεις την αιτία που οδήγησε σε αυτή την καταστροφή. Ναι το σενάριο είναι χιλιοειπωμένο. Το θέμα είναι ότι όπως και το Uncharted, το “The last of us” διαθέτει στοιχεία που το κάνουν μοναδικά διαφορετικό. Και ελκυστικό επίσης.

    Υπομονή μόνο μέχρι το τελευταίο τρίμηνο του έτους, όπου και θα κυκλοφορήσει. Μέχρι τότε μπορείς να ζήσεις βάζοντας στο replay το trailer που ακολουθεί

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles