20.6 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Diablo 4: “Αγώνας” για την ανακάλυψη μυστικού cow level που δεν υπάρχει!

    Η τελευταία “άφιξη” της Blizzard, το Diablo 4, έχει καταφέρει να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των παικτών τις τελευταίες μέρες, έχοντας ήδη σπάσει αρκετά ρεκόρ. Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι πολλοί είναι αυτοί που προσπαθούν να ανακαλύψουν μανιωδώς ένα μυστικό cow level στο παιχνίδι, το οποίο, σύμφωνα με τον general manager του Diablo Rod Fergusson, δεν υπάρχει!

    Σε πρόσφατη μάλιστα συνέντευξή του, ο Fergusson θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, αναφέροντας ότι “οι fans δεν πρέπει να ξοδεύουν χρόνο ψάχνοντας για ένα μυστικό επίπεδο που δεν υπάρχει. Θέλαμε πραγματικά να γειώσουμε το Diablo 4 όσο το δυνατόν περισσότερο”, είπε. “Διασκεδάσαμε, αλλά θέλαμε να βεβαιωθούμε ότι το παιχνίδι παρέμεινε αυθεντικό στα gothic, σκοτεινά θέματα που είχαμε. Και εξαιτίας αυτού, δεν υπάρχει μυστικό level στο Diablo 4, που μπορεί να ψάχνει ο κόσμος, όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια”.

    Φυσικά, οι παίκτες εξακολουθούν να αναζητούν την αγελάδα στο Diablo 4 από την αρχή της κυκλοφορίας του παιχνιδιού, βασιζόμενοι σε μικρά στοιχεία καθ ‘όλη τη διάρκεια.

    Γιατί όμως οι παίκτες αναζητούν το cow level; Ξεκίνησε ως μια διασκεδαστική φάρσα στο αρχικό Diablo του 1997. Στη συνέχεια, το μυστικό επίπεδο Moo Moo Farm προστέθηκε στο postgame για το Diablo 2. Τα επόμενα παιχνίδια της Blizzard έχουν συμπεριλάβει παρόμοια levels, συμπεριλαμβανομένων των Diablo 3 και World of Warcraft. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει κανένα σημάδι για την ύπαρξή του στο Diablo 4, παρά τις μικρές αναφορές σε αγελάδες σε όλο το παιχνίδι.

    Διαβάστε επίσης:

    Embracer Group: Κλείνει studios και απολύει προσωπικό ο κολοσσός του gaming (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles