23.5 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Diablo 4: Δωρεάν δοκιμή 10 ωρών στο Xbox το Σαββατοκύριακο

    Το Xbox έδωσε στη δημοσιότητα τις λεπτομέρειες για το event Free Play Days που λαμβάνει χώρα αυτό το Σαββατοκύριακο. Το Diablo 4 είναι ένας από τους τίτλους που θα διατίθεται δωρεάν. Πιο συγκεκριμένα, μέχρι τις 22 Οκτωβρίου, όλα τα μέλη του Xbox, ακόμη και εκείνα που δεν διαθέτουν Game Pass, θα έχουν πρόσβαση για να δοκιμάσουν το παιχνίδι για το χρονικό διάστημα των 10 ωρών. Αυτό κάνει το Diablo 4 το πρώτο Timed Trial game που αποτελεί μέρος των Free Play Days και έρχεται σε μια εξαιρετική στιγμή! Η 2η σεζόν του Diablo 4 είναι θα λέγαμε… απολαυστική και είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για τους υποψήφιους παίκτες να έχουν μια ξεχωριστή εμπειρία Action RPG μες στο Σαββατοκύριακο. Δυστυχώς, μια παρόμοια ευκαιρία δε θα είναι διαθέσιμη για PC ή PlayStation.

    Για όσους διαθέτουν Xbox Game Pass Core ή Xbox Game Pass Ultimate, ισχύει επίσης η πρόσβαση στο NBA 2K24, στο Lawn Mowing Simulator και στο Hokko Life κατά τη διάρκεια του Free Play Days event. Όπως πάντα, η πρόοδος των παικτών σε όλους αυτούς τους τίτλους, συμπεριλαμβανομένης της δοκιμαστικής έκδοσης του Diablo 4, αποθηκεύεται. Έτσι, εάν αποφασίσουν να αγοράσουν το παιχνίδι μετά τη δοκιμή ή ακόμα και αργότερα, θα μπορούν να συνεχίσουν από εκεί που σταμάτησαν.

    Διαβάστε επίσης:

    GAMEATHLON powered by ΓΕΡΜΑΝΟΣ: Get ready για το απόλυτο gaming event! Η τριήμερη γιορτή του gaming πλησιάζει! (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles