22.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Diablo IV: Gaming PC με ανθρώπινο αίμα κληρώνει η Blizzard

    Το marketing της Blizzard για το Diablo 4 θα μπορούσε να χαρακτηριστεί τουλάχιστον δυναμικό, όμως η εταιρεία έρχεται τώρα να αποδείξει ότι πάντοτε υπάρχει και κάτι παραπάνω! Με αφορμή την κυκλοφορία της νέας σεζόν του παιχνιδιού, Season of Blood, και τα Blood Harvest events που εισήγαγε, η Blizzard ξεκίνησε μια περίεργη αιμοδοσία στις ΗΠΑ, διάρκειας ενός μήνα, που ξεκλειδώνει rewards εντός του παιχνιδιού. Μόλις οι δωρεές φτάσουν συνολικά τα 666 λίτρα, οι παίκτες θα μπορούν να μπουν σε κλήρωση για να κερδίσουν ένα custom liquid-cooled PC, εμποτισμένο με πραγματικό ανθρώπινο αίμα!

    Εκτός από το ανθρώπινο αίμα «ψυκτικό», ο υπολογιστής που γιορτάζει το Seasons of Blood θα είναι εφοδιασμένος με GeForce RTX 4090 της NVIDIA, CPU Intel Core i9, 64GB μνήμης RAM DDR5, 3 TB SSD Storage και Quantum Vector GPU Waterblock για ψύξη.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι οι κληρώσεις δεν θα προορίζονται μόνο για όσους έκαναν δωρεές, αφού, μόλις επιτευχθεί ο στόχος, οποιοσδήποτε παίκτης (δυστυχώς μόνο στις ΗΠΑ) άνω των 18 ετών μπορεί να συμμετάσχει.

    Υπολογίζεται ότι θα χρειαστούν λίγο περισσότερες από 1.300 δωρεές για να επιτευχθεί ο τελικός στόχος. Οι παίκτες μπορούν να παρακολουθούν την πρόοδο της αιμοδοσίας επισκεπτόμενοι τη σχετική ιστοσελίδα.

    Διαβάστε επίσης:

    GAMEATHLON powered by ΓΕΡΜΑΝΟΣ: Get ready για το απόλυτο gaming event! Η τριήμερη γιορτή του gaming πλησιάζει!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles