23 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Διαψεύδει τις φήμες εκπρόσωπος του Johnny Depp! Δεν επιστρέφει στους «Πειρατές της Καραϊβικής»

    Δεκάδες ήταν τα δημοσιεύματα τις τελευταίες ώρες που ήθελαν το δημοφιλή ηθοποιό Johnny Depp να αφήνει πίσω του την κόντρα με τη Disney και να επιστρέφει -και μάλιστα θριαμβευτικά- στους «Πειρατές της Καραϊβικής».

    Παρόλα αυτά, οι fans μάλλον θα δυσαρεστηθούν, αφού οι φήμες διαψεύσθηκαν από τον εκπρόσωπο του Depp, ο οποίος μίλησε στο NBC News, σημειώνοντας κατηγορηματικά:

    «Όλα αυτά είναι κατασκευασμένες φήμες».

    Σημειώνεται ότι τα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι η Disney πρόσφερε περισσότερα από 300 εκατ. δολάρια, προκειμένου o ηθοποιός, μετά τη νίκη του στη δικαστική διαμάχη με την Amber Heard, να ενσαρκώσει εκ νέου τον αγαπημένο στο κοινό Jack Sparrow. Αναφέρθηκε ότι θα βλέπαμε το Johnny Depp στην 6η ταινία «Πειρατές της Καραϊβικής» και σε ένα ακόμα project που σχετίζεται με το franchise στο Disney Plus.

    Η επιστροφή όπως όλα δείχνουν όμως φαίνεται δύσκολη, αφού ο ηθοποιός έχει αποκλείσει τη συμμετοχή του μετά την απόλυσή του το 2018. Παρόλα αυτά, υπάρχουν στελέχη της Disney που έχουν αναφέρει κατά καιρούς ότι δεν αποκλείεται να δούμε το γνώριμο Jack Sparrow να επιστρέφει, παρά το γεγονός ότι αποφασίστηκε η 6η ταινία να έχει γυναίκα πρωταγωνίστρια και συγκεκριμένα τη Margot Robbie.

    Διαβάστε επίσης:

    Blonde: H Ana de Armas μεταμορφώνεται στην “ιέρεια” του Hollywood Marilyn Monroe (trailer)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles