22.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Διαθέσιμο στο Disney+ το «Star Wars: Ahsoka»

    Η νέα πρωτότυπη σειρά της Lucasfilm «Star Wars: Ahsoka» είναι τώρα διαθέσιμη, με τα δύο πρώτα επεισόδια, αποκλειστικά στο Disney+. Μάθετε περισσότερα στο www.disneyplus.com

    Τοποθετημένη χρονικά μετά την πτώση της Αυτοκρατορίας, η νέα σειρά, ακολουθεί την Τζεντάι, Ασόκα Τάνο, που διερευνά μια ανερχόμενη απειλή στον ευάλωτο γαλαξία.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Στη σειρά «Ahsoka» πρωταγωνιστούν οι Rosario Dawson, Natasha Liu Bordizzo, Mary Elizabeth Winstead, Ray Stevenson, Ivanna Sakhno, Diana Lee Inosanto, David Tennant, Lars Mikkelsen και Eman Esfandi. Τα επεισόδια σκηνοθετούν οι Dave Filoni, Steph Green, Peter Ramsey, Jennifer Getzinger, Geeta Vasant Patel και Rick Famuyiwa. Ο Dave Filoni είναι ο επικεφαλής σεναριογράφος και εκτελεστικός παραγωγός μαζί με τους Jon Favreau, Kathleen Kennedy, Colin Wilson και Carrie Beck. Η Karen Gilchrist είναι συν-εκτελεστική παραγωγός.

    Photo: ©2023 Disney

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles