18.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Διαβούλευση για τον ορισμό σχετικής αγοράς, την ανάλυση για ύπαρξη αποτελεσματικού ανταγωνισμού και τον καθορισμό παροχέα με σημαντική ισχύ στις ηλεκτρονικές επικοινωνίες

    Τη διεξαγωγή Δημόσιας Διαβούλευσης επί του προσχεδίου του Εγγράφου Κοινοποίησης αναφορικά με τον Ορισμό Σχετικής Αγοράς, την Ανάλυση για την Ύπαρξη Αποτελεσματικού Ανταγωνισμού και τον Καθορισμό Παροχέα με Σημαντική Ισχύ στη Σχετική Αγορά και το Σχέδιο Ρυθμιστικών Μέτρων σε σχέση με την αγορά Χονδρικής Αποκλειστικής Χωρητικότητας, ανακοίνωνε ο Επίτροπος Επικοινωνιών.

    Τα σχετικά έγγραφα της διαβούλευσης είναι διαθέσιμα, στο διαδικτυακό χώρο με τίτλο “Δημόσιες Διαβουλεύσεις”, στην Ιστοσελίδα του Γραφείου του Επιτρόπου για τη Ρύθμιση Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων, στη διεύθυνση https://ocecpr.ee.cy/ilektronikes-diavoulefseis-trexouses.

    Σημειώνεται ότι οι θέσεις των ενδιαφερόμενων μερών πρέπει να υποβληθούν το αργότερο μέχρι την 04 Αυγούστου 2023 και ώρα 12:30 μ.μ. στο Γραφείο του Επιτρόπου για τη Ρύθμιση Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων, Ηλιουπόλεως 12, 1101 Λευκωσία, και στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]. Η Δημόσια Διαβούλευση είναι ανοικτή για όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles