18.6 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Διέρρευσαν οι πρώτες πληροφορίες για το Surface Pro 5 της Microsoft

    Τα laptops με την πάροδο του χρόνου εξελίσσονται και η ηγέτιδα της προσπάθειας να τους αποδοθεί ένας διττός ρόλος, αυτός του notebook και του tablet, θεωρείται η Microsoft. Η σειρά συσκευών Surface Pro, σύμφωνα με τη γνώμη πολλών, αποτελεί ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα για το πόσο χρήσιμη είναι μια υβριδική πρόταση, με ορισμένες πληροφορίες να υποδεικνύουν ότι δε θα αλλάξουν πολλά στη νέα συσκευή που ετοιμάζει η Microsoft.

    surface

    Μέσα από μια σειρά tweets, ο Paul Thurrott, ειδικός σε θέματα Windows, επικαλούμενος τις δικές του πηγές ισχυρίζεται ότι το Surface Pro 5 θα διατηρήσει το Surface Connect power connector του προκατόχου του. Επιπλέον, η νέα υβριδική πρόταση της Microsoft θα αναβαθμιστεί στην αρχιτεκτονική Kabylake. Επιπλέον, μένει να ξεκαθαριστεί αν η εταιρεία θα εμμείνει στη θύρα USB C,ή θα ενσωματώσει το πρότυπο USB 3.0. Όμως, εξαιτίας της ευρείας υιοθέτησης της USB C θύρας εκ μέρους των κατασκευαστών, η εταιρεία μάλλον θα ακολουθήσει και η ίδια αυτή την τακτική.

    Υπενθυμίζουμε ότι το Surface Pro 4 έκανε το ντεμπούτο του τον Οκτώβριο του 2015 και οι περισσότεροι αναλυτές υποστηρίζουν ότι το νέο μοντέλο έρχεται μέσα στο 2017, επομένως σύντομα θα γνωρίζουμε κάτι περισσότερο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles