15.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    Δικό του game studio ετοιμάζει το Netflix

    Είναι γνωστό ότι το Netflix το τελευταίο διάστημα έχει αρχίσει να επενδύει στο gaming, μέχρι τώρα όμως το έκανε πάντα σε συνεργασία με τρίτους. Στο εξής, ο κολοσσός του streaming θα βασίζεται στο δικό του game studio στο Ελσίνκι της Φινλανδίας, προκειμένου να δημιουργήσει παιχνίδια χωρίς διαφημίσεις και αγορές εντός της εφαρμογής. Παρά το γεγονός ότι είναι νωρίς για να γνωρίζουμε λεπτομέρειες, ο Marko Lastikka των Zynga και EA θα αναλάβει το ρόλο του director.

    Το Ελσίνκι είναι μια καλή επιλογή, αφού αποτελεί το “σπίτι” κάποιων από τα μεγαλύτερα ταλέντα του πλανήτη στο χώρο, σύμφωνα με το Netflix. Αυτό περιλαμβάνει την developer του The Walking Dead mobile Next Games. Το Netflix μέχρι στιγμής έχει εξαγοράσει αρκετούς developers, όπως οι Boss Fight και Night School Studio, όμως δεν έχει χτίσει κάτι από το μηδέν μέχρι σήμερα.

    Δε θα δούμε τους “καρπούς” του εσωτερικού studio για αρκετό καιρό ακόμα, σύμφωνα με το Netflix. Μπορούμε όμως να δούμε τη στρατηγική της εταιρείας να εξελίσσεται προς το παρόν. Δεν είναι απίθανο, η υπηρεσία να στοχεύει να προσελκύσει περισσότερους συνδρομητές με «δόλωμα» μια ενισχυμένη βιβλιοθήκη παιχνιδιών.

    Διαβάστε επίσης:

    Logitech G Cloud: Νέα handheld κονσόλα μπαίνει σφήνα στα Steam Deck και Switch;

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles