16.6 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Δράμα και χάος στο νέο trailer του The Idol

    Η πολυαναμενόμενη σειρά του HBO «The Idol» απέκτησε επιτέλους ημερομηνία κυκλοφορίας, καθώς η γνωστή υπηρεσία streaming ανακοίνωσε ότι η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για τις 4 Ιουνίου. Το «The Idol» αποτελεί το τελευταίο project του δημιουργού του Euphoria Sam Levinson.

    Η σειρά ακολουθεί την pop σταρ Jocelyn (Lily-Rose Depp), η οποία είναι αποφασισμένη να διεκδικήσει ξανά τον τίτλο της πιο σέξι pop σταρ στην Αμερική μετά από ένα έντονο νευρικό κλονισμό. Όταν η Jocelyn συναντά τον Tedros (The Weeknd), έναν άθρωπο της νύχτας με ταραχώδες παρελθόν, το πάθος και η δημιουργικότητά της σύντομα αναζωπυρώνονται. Αλλά αυτή η υπόθεση θα την οδηγήσει σε νέα ύψη ή θα τη βυθίσει πίσω στους δικούς της δαίμονες; Η σειρά θα εξερευνήσει την έντονη, ερωτική και φορτισμένη σχέση του ζευγαριού, η οποία ωθεί και τους δύο στα άκρα.

    https://youtu.be/gafzgRqqHJw

    Μαζί με την ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας της σειράς, κυκλοφόρησε και ένα νέο teaser. Το video είναι το τέταρτο που κυκλοφορεί εν αναμονή της πρεμιέρας. Ένα trailer για τη σειρά κυκλοφόρησε επίσης στα τέλη του περασμένου έτους. Το νέο teaser δείχνει την Jocelyn να ποζάρει σε μια φωτογράφιση, καπνίζοντας ένα τσιγάρο. Στη συνέχεια τίθεται το ερώτημα: «πότε ήταν το τελευταίο πραγματικά κακό κορίτσι της pop;» Λοιπόν, δεν φαίνεται να έχει σημασία πότε ήταν το τελευταίο, γιατί το σημερινό κορίτσι είναι η Jocelyn, η οποία εμφανίζεται να μπαινοβγαίνει σε κλαμπ. Το εμβληματικό, αν όχι δυσοίωνο τραγούδι της Britney Spears “Gimme More” παίζει σε όλο το trailer.

    Διαβάστε επίσης:

    The Penguin: Νέος βασιλιάς στη Gotham με “άρωμα” Sopranos (trailer)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles