18.8 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Dwayne Johnson: Επέστρεψε στο μίνι μάρκετ που έκλεβε μικρός και “ξόρκισε” το δαίμονα της σοκολάτας

    Ο Dwayne “The Rock” Johnson, μετά από αρκετές δεκαετίες, κατάφερε να “ξορκίσει” τους δαίμονες της παιδικής του ηλικίας, διορθώνοντας ένα λάθος που έκανε στην εφηβεία σου. Ο γνωστός ηθοποιός, που το τελευταίο διάστημα σαρώνει με την ταινία Black Adam, προέρχεται από φτωχή οικογένεια και ένα διάστημα έζησε στη Χαβάη. Όταν ήταν έφηβος συνήθιζε να επισκέπτεται ένα μίνι μάρκετ στην περιοχή του και να κλέβει σοκολάτες για snack πριν πάει για προπόνηση στο γυμναστήριο. Η οικογένειά του τότε δε μπορούσε να πληρώσει, όπως εξηγεί ο ίδιος.

    Ο 14χρονος τότε Johnson κατάφερε να μην τον πιάσουν, όμως κουβαλούσε το βάρος των πράξεων του για πολλά χρόνια. Γι’ αυτό αποφάσισε να επιστρέψει στον τόπο του… εγκλήματος και να αγοράσει όλες τις Snickers που υπήρχαν στο κατάστημα, οι οποίες και θα προσφέρονται δωρεάν σε κάθε επισκέπτη του μίνι μάρκετ που δεν έχει χρήματα να πληρώσει.

     

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

     

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CBS News (@cbsnews)

    Ο ίδιος ανέφερε: “Δεν μπορούμε να αλλάξουμε το παρελθόν και κάποια από τα ανόητα πράγματα που ίσως κάναμε παλιά, αλλά κάθε τόσο μπορούμε να φροντίζουμε για μια λυτρωτική νότα χάριτος σε αυτή την κατάσταση – και ίσως να κάνουμε και τα πρόσωπα κάποιων αγνώστων να χαμογελάσουν”.

    Διαβάστε επίσης:

    Αίσιο τέλος για την κόντρα Apple-Musk! Το Twitter παραμένει στο App Store (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles