18.9 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    E3 2018: Πρώτο gameplay trailer από το Death Stranding και περισσότερη… παράνοια!

    To Death Stranding διεκδικεί  τον τίτλο του πιο αλλόκοτου – περίεργου – ό,τι να ‘ναι game των τελευταίων ετών. Αυτό βέβαια δε θα πρέπει να μας προξενεί εντύπωση, καθώς φέρει την υπογραφή του ξεχωριστού Hideo Kojima, o οποίος φημίζεται τόσο για τον εναλλακτικό τρόπο προσέγγισης στην πραγματικότητα όσο και για το ιδιαίτερο στυλ του που είναι κατά γενική ομολογία «unique».

    Death Stranding

    Αποτελώντας λοιπόν ένα ακόμη από τα πιο αναμενόμενα exclusives για το PS4 στη φετινή E3 η Sony παρουσίασε στην press conference της τις πρώτες στιγμές από το gameplay του πολυαναμενόμενου παιχνιδιού. Όπως θα δείτε και στο παρακάτω trailer στο μεγαλύτερο μέρος πρωταγωνιστεί ο Norman Reedus, o οποίος μάθαμε ότι στο παιχνίδι θα ονομάζεται Sam Bridges. Έχοντας ένα περίεργο φορτίο στην πλάτη και αντιμετωπίζοντας μία περίεργη σκιά που τον καταδιώκει ο Sam έρχεται σε επαφή με μία αινιγματική νεαρή γυναίκα την οποία υποδύεται η Lea Seydoux (το all-star cast μεγαλώνει όπως αντιλαμβάνεστε). To trailer που κυκλοφόρησε στο πλαίσιο του Sony E3 press conference δίνει αρκετή έμφαση στην εξερεύνηση και παρόλο που ακόμη βρισκόμαστε στο σκοτάδι για το τι μπορεί να συμβαίνει στον περίεργο κόσμο του Death Stranding, παρόλα αυτά όπως και να το κάνουμε το footage που παρουσιάστηκε είναι κι αυτό μία… αρχή!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles