22.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Ο Ευτύχιος Έλληνας με «συνοδηγό» την MTN, πανηγύρισε την πρώτη νίκη της καριέρας του στο πρωτάθλημα World Series by Renault!

    tio

    Την πρώτη νίκη της καριέρας του στο πρωτάθλημα World Series by Renault, πανηγύρισε ο δημοφιλής Κύπριος οδηγός αγώνων Φόρμουλα Ευτύχιος-Τίο Έλληνας, ύστερα από έναν εντυπωσιακό αγώνα στην πίστα του Silverstone.

    O Κύπριος πιλότος με βασικό χορηγό την MTN στο πρωτάθλημα World Series by Renault – Formula Renault 3.5, ξεκίνησε την κούρσα με τις καλύτερες προϋποθέσεις στο pole position, κατάφερε να ξεχωρίσει και να κερδίσει τελικά τον αγώνα με διαφορά οκτώ δευτερολέπτων από τον Βρετανό Oliver Rowland, που οδηγεί την κούρσα για τον τίτλο.

    Ο Τίο Έλληνας συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Renault 3.5 που τυγχάνει ευρείας προβολής παγκόσμια, στο οποίο θα αγωνίζεται για τα επόμενα τρία χρόνια, με την ομάδα της Strakka Racing στο μονοθέσιο.

    Tio Ellinas

    Ο CEO της MTN κ. Philip Van Dalsen, αναφερόμενος στο θέμα αυτό δήλωσε σχετικά: «Ως η ταχύτερη ομάδα στη χώρα είναι λογικό να έχουμε και τον ταχύτερο Κύπριο στο τιμόνι! Η επιλογή του Τίο μας δικαίωσε για άλλη μια φορά, είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να εκπροσωπεί την MTN και να μεταφέρει το ιλιγγιώδες συναίσθημα της ασύλληπτης ταχύτητας του MTN 4G. Μαζί σπάμε τα ρεκόρ ταχύτητας και είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε συνοδηγοί στην εντυπωσιακή πορεία του. Συγχαίρουμε τον Τίο Έλληνα για την επιτυχία του, η ομάδα της MTN είναι περήφανη!».

    Με τη σειρά του, ο Ευτύχος Έλληνας δήλωσε: Η MTN είναι μια κυπριακή εταιρεία που πίστεψε σε μένα και τις δυνατότητές μου και είναι δίπλα μου σε κάθε αγώνα. Είναι μια εταιρεία που πρωταγωνιστεί στην αγορά της όπως εγώ θέλω να πρωταγωνιστώ στην πίστα. Καταφέραμε μαζί να ανεβούμε στο πιο ψηλό βάθρο στην πίστα του Silverstone και συνεχίζουμε για περισσότερες πρωτιές. Μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος για ταχύτητα και το ίδιο όραμα για να ξεπερνούμε τους εαυτούς μας. Η υποστήριξή μου δίνει τους αναγκαίους πόρους για να συναγωνισθώ και μου ανοίγει τον δρόμο για να κάνω πράξη ένα όνειρο ζωής: τις μεγάλες πίστες!».

    frenault-3-5-spielberg-2015-tio-ellinas-strakka-racing

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles