23 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Έγινε κι αυτό: Δυνατότητα παραγγελίας Pizza Hut από τα …sneakers σας!

    Πόσο πολύ έχει προχωρήσει η τεχνολογία στις μέρες μας; Τόσο, ώστε να μπορείτε να παραγγείλετε… πίτσα, χρησιμοποιώντας απλά τα παπούτσια σας.

    pizza-hut-pie-tops

    Όπως διαβάζουμε στο secnews.gr, η Shoe Surgeon, μια εταιρεία κατασκευής custom sneakers στο Λος Άντζελες, έχει κατασκευάσει 64 limited edition ζεύγη από τα Pizza Hut Pie Tops sneakers για να τιμήσει τις 64 ομάδες που θα συμμετέχουν στη March Madness, το κολεγγιακό τουρνουά του NCAA το Μάρτιο. Τα περισσότερα θα δοθούν σε εκπροσώπους του τύπου, αλλά ίσως λίγα καταλήξουν μέσω διαγωνισμών σε fans της Pizza Hut.

    Η χρήση τους θα είναι ιδιαίτερα εύκολη. Όταν έχετε όρεξη για… πίτσα, απλά θα πιέζετε το σχετικό κουμπί στη γλώσσα του δεξιού sneaker. Αυτό ενεργοποιεί την εφαρμογή Pie Tops για smartphones για να παραγγείλετε την πίτσα σας.

    pie-tops-hed-2017

    Όσο για το τι θέλετε να περιλαμβάνει η πίτσα σας, μπορείτε να το επιλέξετε μέσω της εφαρμογής. Από εκεί επίσης μπορείτε να αλλάξετε το πόσο εύκολο είναι να παραγγείλετε πίτσα από τα παπούτσια σας, ώστε να μην παραγγείλετε κάτι κατά λάθος.

    pizza-hut-pie-tops-2

    Δείτε το video.

    https://www.youtube.com/watch?v=OVP3dyhnaLo

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles