23 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Είναι επίσημο: Η Samsung αντικαθιστά το Music app με το Play Music

    H Samsung ανακοινώνει την έναρξη της επίσημης συνεργασίας με την Google, που έχει ως αποτέλεσμα το Music app να αντικατασταθεί με το Play Music της Google, ενώ στο εξής θα χρησιμοποιείται και ως εκ προ επιλογής player. Το Google Play Music, όπως ήδη γνωρίζετε, δεν είναι απλά ένας music player, αντίθετα αποτελεί μια μικρογραφία της υπηρεσίας Play Music, δηλαδή, μια μίξη ενός διαδικτυακού ραδιοφώνου τύπου Spotify και ενός cloud που μπορείς να αποθηκεύσεις περισσότερα από 50.000 αγαπημένα τραγούδια.

    63545_1492792308-full

    Και όλα αυτά, σε μια στιγμή που υπάρχει έντονος ανταγωνισμός στη βιομηχανία αυτή, με το Spotify από τη μια πλευρά και από την άλλη την επιθετική πολιτική του Apple Music. Υπενθυμίζουμε ότι και το Galaxy S7 ερχόταν με το Play Music app, σαν έναν εκ προεπιλογής music player με το Music app της Samsung να μην εντοπίζεται στη συσκευή.

    Η κίνηση αυτή, αποτελούσε μέρος μιας προσπάθειας της εταιρείας να απλοποιήσει και άλλο το TouchWiz. Από τη στιγμή που έχει επισημοποιηθεί η συνεργασία Samsung και Google είναι ασφαλές να συμπεράνουμε ότι θα φύγει και από τις συσκευές χαμηλότερου κόστους, χωρίς να γνωρίζουμε αν κάτι τέτοιο θα γίνει μέσω OTA update.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles