23 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Εκατοντάδες iPhone 13 έκαναν “φτερά” – Θύμα ληστείας 27χρονος που έβγαινε από κατάστημα της Apple

    Κάποιες μέρες, η τύχη δεν είναι με το μέρος μας! Κάπως έτσι πρέπει να αισθάνθηκε ένας 27χρονος άντρας στη Νέα Υόρκη, ο οποίος αγόρασε 300 iPhones από το κατάστημα της Apple στη Fifth Avenue την προηγούμενη Δευτέρα και έπεσε θύμα ληστείας μόλις βγήκε από το κατάστημα.

    Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο νεαρός κουβαλούσε 300 iPhone 13s σε 3 σακούλες και περπατούσε προς το αυτοκίνητό του, όταν ένα άλλο αυτοκίνητο σταμάτησε ακριβώς δίπλα του. Δύο άντρες πετάχτηκαν έξω και απαίτησαν από τον 27χρονο να τους παραδώσει τις σακούλες με τα κινητά. Όπως ήταν λογικό, ο άτυχος άντρας δεν ήθελε να εγκαταλείψει την προσπάθεια και άρχισε να παλεύει με τους ληστές. Το αποτέλεσμα ήταν να τον χτυπήσουν στο πρόσωπο και να εξαφανιστούν, αρπάζοντας τη μία τσάντα. Κάπως έτσι, έκαναν “φτερά” 125 iPhones αξίας 95.000 δολαρίων.

    Βέβαια, η Αστυνομία είχε αρκετά ερωτηματικά σχετικά με την μεγάλη αγορά συσκευών που πραγματοποίησε το θύμα από το κατάστημα της Apple, αφού στόχος του ήταν η μεταπώλησή τους στην προσωπική του μικρή επιχείρηση. Δεν είναι γνωστό προς το παρόν αν οι δράστες είχαν παρακολουθήσει τις κινήσεις του νωρίτερα ή εάν πρόκειται για τυχαίο περιστατικό.

    Σημειώνεται ότι το εν λόγω κατάστημα είναι ανοιχτό όλο το 24ωρο, επιτρέποντας αγορές ακόμα και τα ξημερώματα. Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκονταν και οι προσφορές της Black Friday, κάτι που προφανώς γνώριζαν οι άγνωστοι δράστες. Οι Αρχές συνεχίζουν να ερευνούν την υπόθεση και ευτυχώς ο 27χρονος δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

    Διαβάστε επίσης:

    Ελλείψεις που ενδέχεται να ξεπεράσουν τα 6 εκατ. iPhone 14 Pro & Pro Max λόγω της χαοτικής κατάστασης στη Κίνα! (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    1. κανενα προβλημα, επιστρεφει στο καταστημα με αυτα που εχει και βλεπουν τα ΙΜΕΙ. Μετα κανουν blacklist τα κλεμενα.
      – οι κλεφτες πως το γνωριζαν ? μηπως ηταν στημενω ?
      300 συσκευες ΔΕΝ τις κουβαλας με τα χερια. Γινεται παραδωση στον πελατη με φορτηγο στο χωρο του

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles