23 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Emoji reactions αποκτά το Gmail

    Υπήρχαν αρκετές φήμες το προηγούμενο διάστημα ότι η Google θα φέρει emoji reactions στο Gmail και πλέον είναι γεγονός. Το εν λόγω χαρακτηριστικό μπορεί για κάποιους να είναι απολαυστικό, για άλλους όμως μπορεί να αποτελέσει πραγματικό… εφιάλτη!

    Σύμφωνα με όσα επιβεβαίωσε η εταιρεία, η Google προσθέτει τη δυνατότητα αντίδρασης σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με ένα emoji. Η λειτουργία θα κυκλοφορήσει σταδιακά, ξεκινώντας από τους χρήστες Android και θα έρθει στους χρήστες web και iOS τους επόμενους μήνες.

    Όταν αποκτήσετε πρόσβαση, θα δείτε ένα 🙂 στο κάτω μέρος ενός μηνύματος. Κάντε κλικ σε αυτό για να επιλέξετε το emoji σας από το μενού και, στη συνέχεια, απλώς πατήστε και στείλτε.

     

    Ακούγεται ότι η λειτουργία θα είναι παρόμοια με τον τρόπο με τον οποίο οι περισσότεροι από εμάς χρησιμοποιούμε emoji για να αντιδράσουμε σε αναρτήσεις στα social media. Μπορείτε να αγγίξετε παρατεταμένα μια υπάρχουσα αντίδραση για να δείτε ποιος την προσέθεσε, καθώς και να πατήσετε για να χρησιμοποιήσετε ξανά μια αντίδραση που πρόσθεσε κάποιος άλλος.

    Υπάρχουν, βέβαια, μερικοί περιορισμοί. Δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αντιδράσεις emoji στους λογαριασμούς του σχολείου ή της εργασίας σας. Επίσης, δεν θα είναι διαθέσιμα εάν το μήνυμα αποστέλλεται σε περισσότερα από 20 άτομα, σε μια λίστα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ομάδας και σε μερικές άλλες περιπτώσεις. Το πιο σημαντικό είναι ότι δεν θα μπορείτε να αντιδράσετε σε ένα μήνυμα εάν έχετε ήδη στείλει περισσότερες από 20 αντιδράσεις σε αυτό το μήνυμα.

    Διαβάστε επίσης:

    Netflix: Όλες οι σειρές που έρχονται τον Οκτώβριο

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles