18.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    EMPIST: ανάμεσα στις 100 κορυφαίες εταιρείες παροχής Managed Services παγκοσμίως

    Στη λίστα MSP 501 του Channel Futures με τους κορυφαίους παρόχους Διαχειριζόμενων Υπηρεσιών ανά τον κόσμο εντάχθηκε και φέτος (για δέκατη συνεχή χρονιά), η εταιρεία EMPIST που δραστηριοποιείται στην παροχή επιχειρησιακήων λύσεων τεχνολογίας και ψηφιακού μετασχηματισμού.

    Έχοντας περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας και γραφεία στις ΗΠΑ και την Αθήνα, η εταιρεία κατάφερε φέτος να κάνει ένα σημαντικό άλμα στην κατάταξή,  καθώς  από την 110η θέση ανέβηκε στην 89η θέση της λίστας MSP 501 για το 2022  και βρίσκεται πλέον στο TOP 100 ανάμεσα σε 130.000 εταιρείες παροχής Managed Services παγκοσμίως.

    Σύμφωνα με το Channel Futures, “οι επιχειρήσεις που περιλαμβάνονται στη λίστα MSP 501 για το 2022 αποτελούν πραγματικά καινοτόμους ηγέτες που επηρεάζουν την αγορά, παρέχοντας διαχειριζόμενες υπηρεσίες στους πλέον απαιτητικούς πελάτες σε όλον τον κόσμο. Αυτές οι επιχειρήσεις διακρίθηκαν μεταξύ ενός τεράστιου αριθμού συμμετεχόντων. Βρίσκονται ένα επίπεδο παραπάνω όσον αφορά σε τεχνικό προσωπικό, επιχειρηματικά μοντέλα ανάπτυξης και στρατηγικές συνεργασίες.”

    Η EMPIST έχει ως αποστολή να παρέχει σε επιχειρήσεις κάθε μεγέθους και μορφής την τεχνολογία που χρειάζονται για να διασφαλίσουν εμπορική επιτυχία. Οι προηγμένες υπηρεσίες διαχείρισης πληροφορικής, οι λύσεις cloud, οι υπηρεσίες κυβερνοασφάλειας και οι ψηφιακές πλατφόρμες της EMPIST παρέχουν μια αποτελεσματική και οικονομικά αποδοτική προσέγγιση στην επιχειρησιακή τεχνολογία.

    “Η φετινή κατάταξη επικυρώνει τις συνεχείς μας προσπάθειες για καλύτερες και πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίες προς τους πελάτες μας και αποδεικνύει πως ο πελατοκεντρικός προσανατολισμός της EMPIST μάς διαφοροποιεί στην παγκόσμια αγορά”, σχολίασε σχετικά ο Κωνσταντίνος Παπαχαραλάμπους, Branch Manager της EMPIST. “Θα συνεχίσουμε να δημιουργούμε λύσεις που βοηθούν τις επιχειρήσεις να λειτουργούν χωρίς προβλήματα και να εστιάζουν στη βελτίωση των σημαντικών δεικτών απόδοσης.”

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles