18.6 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Επίσημο! Η OpenAI λάνσαρε δωρεάν ChatGPT app για iPhone

    Το ChatGPT αποτελεί κεντρικό θέμα στις συζητήσεις από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του. Ήταν ζήτημα χρόνου να το δούμε και στα κινητά. Η OpenAI, λοιπόν, λάνσαρε ένα δωρεάν ChatGPT app για iOS, παρουσιάζοντας την πρώτη επίσημη εφαρμογή για smartphones για το viral γλωσσικό μοντέλο της.

    Έτσι, ακόμα μια εφαρμογή, που ποντάρει στη δημοτικότητα της ΑΙ, έρχεται να διεκδικήσει την προσοχή των χρηστών. Προς το παρόν, είναι διαθέσιμη μόνο στις ΗΠΑ, όμως η εταιρεία υποσχέθηκε ότι θα επεκταθεί και σε άλλες χώρες μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

    Η εφαρμογή της OpenAI μοιάζει και συμπεριφέρεται περίπου σαν τη γνωστή έκδοση του ChatGPT στο website, με την προσθήκηWhisper speech recognition. Επίσης, επιτρέπει την εναλλαγή μεταξύ standard και GPT-4 language models για τους συνδρομητές του ChatGPT Plus, έχει ιστορικό συνομιλιών, εξάγει δεδομένα και διαγράφει ή μετονομάζει συζητήσεις. Ωστόσο, απουσιάζει το live web access, μια δυνατότητα που είδαμε πρόσφατα να λανσάρει η εταιρεία.

    Σύμφωνα με την OpenAI, οι χρήστες Android δεν θα χρειαστεί να περιμένουν για πολύ, αφού σύντομα το ChatGPT θα έρθει και στις δικές τους συσκευές.

    Η έκδοση του App Store είναι προς το παρόν συμβατή μόνο με iPhone. Επομένως, οι χρήστες iPad πρέπει είτε να παραμείνουν στο website του ChatGPT είτε να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή iOS σε tablet, υποβαθμίζοντας σημαντικά την εμπειρία χρήσης.

    Διαβάστε επίσης:

    Μυστηριώδες event της Apple στις 5 Ιουνίου – Θα δούμε το AR/VR headset; (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles