16.5 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Επιτέλους! Το “The Crown” επιστρέφει και το πρώτο teaser είναι ήδη στον”αέρα”

    Μπορεί να περιμέναμε αρκετά, όμως η σειρά The Crown του Netflix αξίζει πάντα την αναμονή, καθώς, μέχρι σήμερα μας έχει δώσει δυνατές ερμηνείες και μια διαφορετική οπτική όσον αφορά τη ζωή της βασίλισσας Ελισάβετ.

    Το The Crown επιστρέφει με 5ο κύκλο στις 9 Νοεμβρίου 2022 και το πρώτο teaser έγινε διαθέσιμο από το Netflix στο πλαίσιο του παγκόσμιου event «Tudum».

    Η σεζόν θα είναι η προτελευταία που θα δούμε, καθώς οι δημιουργοί έχουν ανακοινώσει ότι η δημοφιλής σειρά θα ολοκληρωθεί σε 6 μέρη. Όπως έχει γίνει γνωστό, στα καινούρια επεισόδια θα δούμε το τέλος του γάμου του Καρόλου και της Νταϊάνας, την περίοδο της πρωθυπουργίας του Τζον Μέιγιορ και γενικότερα τα γεγονότα του 1992 που χαρακτήρισε η βασίλισσα Ελισάβετ Β’, ως «annus horribilis» (ολέθρια χρονιά), λόγω των μαζεμένων σκανδάλων που είδαν το φως της δημοσιότητας.

    Διαβάστε επίσης:

    Το καλοκαίρι του 2023 η 3η σεζόν του The Witcher! Πότε θα δούμε το spin-off;

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles