18.8 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Έρχεται σειρά Eragon στο Disney+

    Το κλασικό εφηβικό βιβλίο Eragon του Christopher Paolini θα δούμε να μεταφέρεται στο Disney+, αφού, σύμφωνα με το Deadline, η εταιρεία streaming βρίσκεται στα πρώτα στάδια ανάπτυξης μιας τηλεοπτικής σειράς.

    Το Eragon αποτελεί το πρώτο μέρος μιας σειράς τεσσάρων βιβλίων, που διηγείται την ιστορία ενός μικρού αγοριού, του Eragon, που ανακαλύπτει ένα αυγό δράκου.

    Όταν ο βασιλιάς Galbatorix ανακαλύπτει την αλήθεια για το αυγό, στέλνει τους υπηρέτες του να το πάρουν, αναγκάζοντας τον Eragon και το δράκο Saphira να φύγουν μαζί με τον Brom, μέλος της ομάδας Dragon Riders.

    Η αλήθεια είναι πως το έργο του Paolini είναι ιδανικό για μεταφορά στη μικρή οθόνη, μετά την ταινία του 2006 με τους Ed Speleers (στο ρόλο του Eragon), Rachel Weisz ( Saphira), Jeremy Irons (ως Brom) και John Malkovich (ως Galbatorix).

    Διαβάστε επίσης:

    Lord of the Rings: The Rings of Power – Έσκασε νέο ΕΠΙΚΟ trailer (SDCC)!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles