23.5 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Έρχεται στο Game Pass το Diablo 4; Ο πρόεδρος της Blizzard βάζει τα πράγματα στη θέση τους

    Πρόσφατα, οι φήμες ότι το Diablo 4 έρχεται στο Xbox Game Pass επανήλθαν στο προσκήνιο, με τον πρόεδρο της Blizzard Entertainment Mike Ybarra να τις «χτυπά» εν τη γενέσει τους. Από τότε που ανακοινώθηκε το ARPG, οι θαυμαστές ρωτούσαν συνεχώς ή διέδιδαν φήμες ότι ο τίτλος έρχεται στο Xbox Game Pass. Οι εξελίξεις γύρω από την εξαγορά της Activision Blizzard από τη Microsoft έριχναν περισσότερο… λάδι στη φωτιά.

    Το Diablo 4 είναι ίσως ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια της χρονιάς. Το 2023 είναι μια εξαιρετική χρονιά για το Xbox Game Pass. Τίτλοι όπως το Starfield πρόκειται να κυκλοφορήσουν στη συνδρομητική υπηρεσία αργότερα φέτος και δεδομένης της δημοτικότητάς της, της εκκρεμούς εξαγοράς και ούτω καθεξής, δεν είναι περίεργο που οι fans θέλουν να δουν το Diablo 4 στο Game Pass. Ίσως αυτό να αλλάξει εάν προχωρήσει η εξαγορά, αλλά προς το παρόν, «δεν συμβαίνει».

    Ωστόσο, μια ακόμα φήμη ήρθε μέσω μιας βραζιλιάνικης εφαρμογής πληρωμών που ονομάζεται PICPay. Για κάποιο λόγο, διαφήμισε ότι το Diablo 4 ήταν “διαθέσιμο τώρα” στο Xbox Game Pass πριν τελικά αφαιρεθεί η διαφήμιση. Φυσικά, η παγίδα είναι ότι οτιδήποτε αφαιρείται όταν εμφανίζεται μια φήμη, κάποιοι το παίρνουν ως περαιτέρω απόδειξη. Η αβάσιμη πληροφορία εξαπλώθηκε γρήγορα στις κοινότητες του Diablo 4 και του Xbox Game Pass, αλλά ευτυχώς ο Ybarra έσπευσε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

    Απαντώντας στο Game Pass Tracker που μοιράστηκε τη φήμη, ο Ybarra απλώς ανέφερε: «Αυτό δεν συμβαίνει». Αν και αυτό μπορεί να είναι απογοητευτικό για τους συνδρομητές του Game Pass και τους παίκτες του Diablo 4, υπάρχουν πολλά για να ενθουσιαστείτε και για τα δύο, αλλά…ξεχωριστά. Για παράδειγμα, η σεζόν 1 του Diablo 4 πρόκειται να ξεκινήσει αργότερα αυτό το μήνα και θα ξεκινήσει τις εποχιακές δραστηριότητες του παιχνιδιού».

    Διαβάστε επίσης:

    Φήμη αποκαλύπτει: Έρχεται σύντομα το Nintendo Switch 2

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles