16.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
More

    Έστησαν στον… τοίχο οι κριτικοί το Madame Web!

    Το Madame Web αποτελεί την τελευταία προσθήκη στο Spider-Man Universe της Sony. Η Dakota Johnson υποδύεται μια νεότερη εκδοχή της Madame Web, ενώ η πλοκή βρίσκει την Cassandra Webb να ερευνά το μέλλον της μετά από ένα θανατηφόρο αυτοκινητιστικό δυστύχημα που την αφήνει με νέες δυνάμεις να βλέπει γεγονότα πριν συμβούν.

    Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, η Webb αποκαλύπτει απειλές που θέτουν σε κίνδυνο τη δική της ζωή και των άλλων. Ενώ η ταινία προσπαθεί να δημιουργήσει μια φρέσκια εκδοχή του χαρακτήρα, οι κριτικοί επισημαίνουν αρκετά προβλήματα!

    Γιατί το Madame Web δεν αρέσει στους κριτικούς

    Για να καταλάβετε λίγο τις διαθέσεις των κριτικών, αναφέρουμε ότι το Madame Web έχει βαθμολογία 18% στο Rotten Tomatoes, κάτι που υποδηλώνει ότι προφανώς η ταινία δεν έτυχε ευνοϊκής υποδοχής.

    Πολλοί κριτικοί επισημαίνουν ότι η ταινία βρίσκεται ένα βήμα πίσω, υποβαθμίζοντας την υπερήρωα, σε μια περίοδο που γενικά το είδος κατηγορείται για στασιμότητα κι έχει χάσει ένα μέρος του κοινού του. Τις τελευταίες ώρες, που βγήκαν αρκετά reviews, γίνονται αρκετές συγκρίσεις μεταξύ της νέας ταινίας Madame Web και πρωτοφανούς επιτυχίας

    των animated ταινιών του Spider-Verse της Sony, που έχουν επιδείξει προσεγγίσεις γεμάτες δημιουργικότητα και φανατσία. Υπάρχει μια αίσθηση ότι ενώ οι ταινίες κινουμένων σχεδίων αιχμαλωτίζουν τη δημιουργικότητα των κόμικς, οι πρόσφατες προσπάθειες της Sony στο live-action υστερούν πολύ σε σχέση με αντίστοιχες ταινίες του Marvel Cinematic Universe.

    Τι λένε οι προβλέψεις

    Tα έσοδα του Madame Web στο box office, σύμφωνα με τις τελευταίες προβλέψεις, υπολογίζεται ότι θα κυμανθούν μεταξύ 56 και 101 εκατομμυρίων δολαρίων. Αυτός ο αριθμός φαίνεται πως προκαλεί ανησυχία στο στούντιο παραγωγής, δεδομένου ότι το budget της ταινίας αγγίζει τα 80 εκατομμύρια δολάρια.

    Η ταινία κάνει πρεμιέρα στη χώρα μας την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου. Δείτε τις προβολές εδώ

    Διαβάστε επίσης:

    Ημερομηνία πρεμιέρας απέκτησε το Jurassic World 4

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles