18.6 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Οι γυναίκες που χρησιμοποιούν Mac είναι «καυτές, φοράνε αθλητικά και έχουν φακίδες»

    Η χαρά του στερεότυπου μας έρχεται από την Bluestacks, την εταιρεία που έχει φτιάξει την φανταστική εφαρμογή που δίνει την δυνατότητα να «τρέχουμε» τις Android εφαρμογές που θέλουμε σε PC και Mac.

    H Bluestacks έκανε δημοσκόπηση ανάμεσα στους χρήστες Mac που ανήκουν στους 1.1 εκατομμύρια fans της σελίδας τους στο Facebook και για την δημοσκόπηση αυτή, χρησιμοποίησε τις υπηρεσίες της Nielsen.

    Παρακάτω θα δείτε το infographic που δημοσιεύει η BlueStacks με τα αποτελέσματα της έρευνας, η οποία έχει ομολογουμένως κάποια εντυπωσιακά στοιχεία. Όπως; Όπως ότι το 52% των γυναικών χρηστών Mac έχουν φακίδες ή ότι το 43% φοράει γυαλιά. 2% έχει μπλε μαλλιά και το 52% είναι κάτω των 20 ετών.

    H BlueStacks κυκλοφορεί αυτό το infographic επ’ ευκαιρίας του release της εφαρμογής για Mac, την οποία μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ. Τη συνιστούμε ανεπιφύλακτα καθώς θα έχετε πρόσβαση σε περισσότερες από 750.000 Android εφαρμογές από τον υπολογιστή σας. Από τις αρχές του 2012 που έχει δοθεί στη διάθεσή μας το BlueStacks για Windows, εμείς το έχουμε καταχαρεί, αλλά το ίδιο έχει συμβεί και με περισσότερους από 5 εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο. Όσο για τα στερεότυπα; No comments.

    Πηγή: The Next Web

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles