20.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    ΦΗΜΗ: Έρχεται μέσα στο 2023 το PS5 Slim

    Με «φόντο» την προσπάθεια της Microsoft να αποκτήσει πάση θυσία την Activision Blizzard, αρκετό… παρασκήνιο έχει δει τα φώτα της δημοσιότητας. Τώρα, σχετικά έγγραφα που διέρρευσαν αποκαλύπτουν ότι, σύμφωνα πάντα με τη Microsoft, θα κυκλοφορήσει ένα μοντέλο PS5 Slim μέσα στο χρόνο, το οποίο θα κοστίζει 399.99 $.

    Η πληροφορία αυτή προέκυψε από έγγραφα που κατέθεσε η εταιρεία, στο πλαίσιο της «μάχης» της με το FTC, το οποίο είναι αποφασισμένο να εμποδίσει την εξαγορά της Activision. Η Microsoft αναλυτικά αναφέρει:

    «Το PlayStation πωλεί επίσης μια λιγότερο ακριβή Digital Edition για 399,99 δολάρια και αναμένεται να κυκλοφορήσει ένα PlayStation 5 Slim αργότερα φέτος στην ίδια μειωμένη τιμή».

    Υπενθυμίζεται ότι το Insider Gaming ανέφερε πέρυσι ότι η Sony προετοιμαζόταν να λανσάρει ένα PS5 με αποσπώμενη μονάδα το Σεπτέμβριο του 2023. Η κονσόλα φημολογείται ότι θα πωλείται μόνη της χωρίς τη μονάδα δίσκου ή σε πακέτο. Πρακτικά το νέο PS5 θα είναι μια παραλλαγή του PS5 Digital Edition που θα μπορεί όμως να αποκτήσει δυνατότητα ανάγνωσης Blu-ray για τους παίκτες με retail συλλογές. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει τίποτα επίσημο από τη Sony και όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν μια κονσόλα της, μπορούν να αγοράσουν την ψηφιακή έκδοση είτε το PS5 με μονάδα δίσκου.

    Διαβάστε επίσης:

    Πωλείται τελικά η SEGA; Στέλεχος της εταιρείας ξεκαθαρίζει την κατάσταση

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles